siz neden ısrarla bu kardeşimize, yüksek km motor almasını telkinliyorsunuz? bu kardeşim gayet uygun fiyata düşük km motor alabilir, burada bu kardeşimiz size japon motormu istiyorum diyor? empoze etmeyelim lütfen.
peki yiğitcan git yüksek km motor al 20 30 bin neyse, burada garantide veriyorlar sana hiç bişicik olmaz diye, ver 4bin tlde. zaten durum böyle iken soracak pek bi soruda kalmıyor değilmi, "eğer öyle dersek"..
Peki sen neden ısrarla anlamak istemiyorsun ?
Bak bu motorlar ömürleri 15 -20 bin km gibi komik rakamlarda ömürleri bitecek motorlar değil. Sen galiba bunları çinliler ile falan karşılaştırdın yada eskiden köylerde kullanılan javalarla falan.
Motor eğer düzgün bakıldıysa ve sende düzgün bakarsan bu motorlar min. 200 bin km gidecek motorlar bak min 200 bin diyorum.
Benim motorum 14 binde. Buyur gel 1 tane hata bul sana motorumu hediye edicem. Aha herkeste şahit burada. Fakat bulamazsan sen bana gidicen fiddle alıcaksın. Kabul mu ? Madem bu kadar bilgin var teklif burada. 30 bin tllik tenere mi 5 bin tllik fiddle mı...
Bak yazdıklarımı dikkatli oku ben para puldan bahsetmiyorum sadece km den bahsediyorum.