Traffic Rider Oyunu Hilesi

4 saattir oyun açık hala kullanıyor motoru :D şuanda 4.705.000 devam ediyor hedef 10 milyon :D

Hedefe ulaştık para da var seviye yok :D 2 level kastıktan sonra motoru alabilirim :)

MLqEpa.png
[/IMG]

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar, ben hilesiz olarak aprilla rsv4 sahibiyim şuanda ve oyun hile kullanmadanda bitirilebilir. bence daha zevkli :) bugün bmw s1000rr aldım 300 golda... nasıl aldın derseniz şöyle; öncelikle oyunda görevleri normal şekilde geçerek ilerledim bölümlerin yarısını tamamladığım hızlıca bir motorda altımda vardı. bu hızlı motorla 1. görevden itibaren oyunu tekrar oynadım, motor o bölümlere göre oldukça hızlı olduğundan hep bonus ödül aldım, 1-2-4-6-8-10 goldlar hep geldi. bu şekilde 300 goldu tamamladım ve bmw çektim altıma :cherry:

şu anda son bölümü geçmeye çalışıyorum ama daha ilk bayrağa gelmeden süre bitiyor...

arkadaşlar, ben hilesiz olarak aprilla rsv4 sahibiyim şuanda ve oyun hile kullanmadanda bitirilebilir. bence daha zevkli :) bugün bmw s1000rr aldım 300 golda... nasıl aldın derseniz şöyle; öncelikle oyunda görevleri normal şekilde geçerek ilerledim bölümlerin yarısını tamamladığım hızlıca bir motorda altımda vardı. bu hızlı motorla 1. görevden itibaren oyunu tekrar oynadım, motor o bölümlere göre oldukça hızlı olduğundan hep bonus ödül aldım, 1-2-4-6-8-10 goldlar hep geldi. bu şekilde 300 goldu tamamladım ve bmw çektim altıma :cherry:

şu anda son bölümü geçmeye çalışıyorum ama daha ilk bayrağa gelmeden süre bitiyor...

Gold nasıl harciyorsun?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oyun çok zevkli ama bazı kariyer bölümlerinde anlamsızca zorlaştırılmış.

Mesela 20 kombo görevinde tam 1 kombo kalıyor hemen önüme araç kırıyor vs.

Ets'de save dosyasından para hilesi,güç hilesi vs yapardık,bunda da böyle birşeyler yapabiliyor muyuz :p

Mümkündür, iOS platformunda jailbreak gerektirir. Eğer Android kullanıyorsanız işlem daha da basit, hileli apk'yi yükleyin ya da cache dosyalarını değiştirin.

Gold nasıl harciyorsun?

Oyun çok zevkli ama bazı kariyer bölümlerinde anlamsızca zorlaştırılmış.

Mesela 20 kombo görevinde tam 1 kombo kalıyor hemen önüme araç kırıyor vs.

Ets'de save dosyasından para hilesi,güç hilesi vs yapardık,bunda da böyle birşeyler yapabiliyor muyuz :p

hocam o çok kolaay :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar