Traffic Rider Oyunu Hilesi

Normalde parasını verip özellik açmaktan yanayım. Emeğe saygısızlık gibi bir düşüncem yok. Ama yapımcı arkadaş iyice zora sokuyor bu düşüncelerimi. İlerledikçe her bölümü kılı kılına geçiyorsunuz. Zamana karşı oynarken birden dört şerit de doluyor mecburen bekleyip kaybediyorsunuz falan.

O yüzden dans..

Hangi modelde yapmayi basardiniz? Crosslarin hepsi carpiyor. Çok saga dayayinca da hizlanma yapmiyor maalesef. IOS

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yeni güncelleme ile o bug kaldırıldı. Bilginize...

Sti

Cbr1000rr pismanliktir... 750 lik motorla ayni gidiyo lanet olasica. Herkes zx10r alsin hayatini yasasin. Bu arada soner kara bu oyunda ciddi anlamda kâr amaci gutmus gibi duruyo,reklam ve o motorlarin fahis fiyatlari adeta birisini hatirlatti bana :queen:

reklam videoları izleyerek para kazanmak için bi hal olduk ya. yapımcı arkadaş burayı takip ediyorsa, şunu bilsin ki izleye izleye kazandırdığımızı kazandırdık zaten.adam sırf videoları tıklayalım diye oyun yapmış nerdeyse. bir bölümü en fazla 5 defa oynarsın geçemiyorsan oyunu silersin veya ayda bir bilemedin haftada bir oynayıverirsin o da öylesine. Çünkü amacın yeni bölümler geçmek olursa zaten yapamayacaksın. kendisini canlı yayında bi oynatmak lazım bakalım geçebiliyor mu, geçemezse çok azar işitecek bunu bilsin.

Bu hile oyunun ilk sürümünde geçerli idi ikinci cross motosiklet ile tırlara çarpmadan devam edebilirsiniz

Oyunun bugunu kaldırmışlar.Büyük araçlara denk gelince çarpıyor.
Uzun zamandır oynamıyorum.İlk çıktığı zaman bug ile yapmıştım.1000RR da kaldım :)

2n7ntv.jpg

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
75 sn de 40 combo yapmamaz istenen 34.bölümü defalarca denememe rağmen geçemedim ve bir daha yüklememek üzere sildim.Bir oyunu bitirmeden kolay kolay bırakan bir insan değilim ama bazı bölümlerin zorluk derecesi cidden abartılmış.Sonuçta bir oyunu eğlenmek için oynuyorsunuz,sizi sinir etmeye başlarsa güle güle..

Bu arada en başta anlatılan hile artık çalışmıyor.Bütün cross motosikletlerle denedim.

Bu oyuna boyle bir şey yapmak istemezdim ama fiyatlar çok abartı ve saçma bende mecbur kalıp böyle bi yola başvurdum.

Hilesiz oyunu bitirenler toplanalım mı? Bizden kimseye zarar gelmez.

tumblr_nc0dts0fQx1t63sglo1_500.gif

Şu oyun bile daha gerçekçi. En azından viraja girip motoru yatırabiliyosun.

Sti

Oyunda google play ile baglanmada sorum oluyo bende,sizdede bu durum varmi yav?

Dün konuyu görünce birden çok hevesli bir şekilde oynayasım geldi.Oyunu indirdim.Ama emek ile yapılabilecek birşey değil.Bende para hilesini kurdum :).Hevesli olupta yapamayacak olanlara hilenin nasıl yapıldığını anlatabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyunu deneme şansım olmadığı için bilmiyorum, ama save dosyaları kurcalanarak da para hilesi yapılabilir.
bi zamanlar need for speed in bi oyununda o şekilde yapabiliyorduk

oyunu deneme şansım olmadığı için bilmiyorum, ama save dosyaları kurcalanarak da para hilesi yapılabilir.
bi zamanlar need for speed in bi oyununda o şekilde yapabiliyorduk
save dosyalarına bir türlü ulaşamadım telefonu bilgisayara bağladım yine göremiyorum :) bir kere ulaşsam neler yapacam neler :)

https://www.youtube.com/watch?v=mw0f8j6prgM linki izleyip yapabilirsiniz..Ama videoya 2:12 dk ya kadar bakmanız yeterli..Telefonunuz rootsuz ise 2:12 de ''Eğer varsa kaldır'' seçeneği çıkacak onu tıklayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar