İstanbuldan yola çıkan biz ,teneremiz ve 3700km yolculuğumuz...

Gezip dolaşmak işin en güzel ve kolay kısmı. Bu kadar yazıyı yazmak, resimleri ve videoları derlemek bana 404 hatası verdiriyor.... Bunları derlemek için bile günlerini verdiğin belli. Emeğine sağlık...

Olamaz böyle bir şey ya. Resmen kafamdaki rotayı görüp dolaşmışsın hocam :)
Fotoğrafları görünce daha da bi şevke geldim. Bahar gelse de çıksam artık yola.
Hakkaten helal olsun, harika bir gezi olmuş..
Bu arada datça'ya kadar gitmişken keşke Knidos antik kentini de görseydin. Çok önemli bir kent olmasının yanı sıra Newton'a Sir ünvanın verilmesine vesile olan aslan heykelinin memleketidir. Newton o heykeli zamanında gelip söküp ingiltereye taşımıştır. Falan filan neyse.

Zevkli bir rota kesinlikle yapmanı tavsiye ederim.

Datçada biz artık tarihi bırakıp keyif yaptık :)

Gezip dolaşmak işin en güzel ve kolay kısmı. Bu kadar yazıyı yazmak, resimleri ve videoları derlemek bana 404 hatası verdiriyor.... Bunları derlemek için bile günlerini verdiğin belli. Emeğine sağlık...

Bir ara yapmasam mı diye düşünmedim değil çünkü baya uzun sürecekti. 4-5 günümü aldı şu raporu hazırlamak.

Okuyup zaman harcayanlara ise gerçekten teşekkürler çünkü okumakta ayrı bir dert :)

Belgrad raporunuda bitirince ben olsam okumam bunu ya dedim :)

hocam rotayı saklı tut. baharın senden isteyecem. gps açık dolaştın değil mi, gittiğiniz bütün yollar kayıtlı?

hocam rotayı saklı tut. baharın senden isteyecem. gps açık dolaştın değil mi, gittiğiniz bütün yollar kayıtlı?

gps kullanmadım ki :)

Hiç bir zaman kaybolmadım sadece 1 - 2 yerde yolu karıştıracak gibi oldum ordada iphone kullandım.

Sen gideceğin zaman haber ver ben sana bu rotada gitmen gereken güzel yerleri söylerim. Zaten normal yolları çok az kullandık. Dönüş yolunda Antalyadan sonra çoğu zaman ana yoldaydık onların dışında hep köy yolları , ara yol , toprak

Sti

Bayanlar genelde motorsikletten korkarlar ama kiz arkadasiniz halinden gayet memnun gozukuyo,surucuye guvenindenmidir nedir :queen: gercekten anlatim ve resimleri ozellikle begendim,umarim kazasiz belasiz cok daha keyifli rotalara dogru teker cevirirsiniz. Tekeriniz duz bassin diger gezi yazinizi buyuk bir merakla bekliyorum,keyifli forumlar :)

Bayanlar genelde motorsikletten korkarlar ama kiz arkadasiniz halinden gayet memnun gozukuyo,surucuye guvenindenmidir nedir :queen: gercekten anlatim ve resimleri ozellikle begendim,umarim kazasiz belasiz cok daha keyifli rotalara dogru teker cevirirsiniz. Tekeriniz duz bassin diger gezi yazinizi buyuk bir merakla bekliyorum,keyifli forumlar :)

Bir diğer gezi raporum Belgrad raporuydu ama orada motorsuzduk. Duvardaki yazılarıyla vs diye bir başlığı var.

Teşekkür ederim bu arada :))

Usta bu nedir yaa... Böyle gezi konularını görünce ''ulan bizimki de hayat mı? istanbul gibi ömür kısaltan bir şehirde sıkışıp kalmışız'' diyip bunalıma girdim. :pr: Benim gibi doğayı, tarihi, ve sakinliği seven birinin ne işi var abi istanbul da. offff... offfff!!! :salut:
Bu arada bu geziyi böyle belgesel tadında hazırladığınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler. :rendeer:

Usta bu nedir yaa... Böyle gezi konularını görünce ''ulan bizimki de hayat mı? istanbul gibi ömür kısaltan bir şehirde sıkışıp kalmışız'' diyip bunalıma girdim. :pr: Benim gibi doğayı, tarihi, ve sakinliği seven birinin ne işi var abi istanbul da. offff... offfff!!! :salut:
Bu arada bu geziyi böyle belgesel tadında hazırladığınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler. :rendeer:

Bizde sıkıldıkça elimizden geldiğince kaçıyoruz işte İstanbuldan :)

Teşekkür ederim ayrıca :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar