Eğer Japoncuların bir karın ağrısı yok ise o zaman bu tekil olayı bırakıp ülkemizde olan günlük 100+ adet ölümlü ve yaralanmalı motosiklet kazasına yoğunlaşsınlar.Bajaj Pulsar eleştirilebilir benim geçmiş yazılarıma bakarsanız (alana kadar) eleştirilerimi görebilirsiniz.Ama bir tane bile ülkemizde benzeri olmamış olaya bu kadar atlanması sadece mide bulandırıyor.
İşte o 250cc motorların fiyatlarının daha da artmamasının sebebi Bajaj , Rs200 serisi'de gelince birilerinin tutuşması doğal , peki diyoruz ki Kuralkan önce rica etseydi peki Barkın efendi , falanca abi vb diyor çoğu sponsoruna , Kuralkan'a da gelmişliği var bir arayıp o soramaz mıydı ? Ekrem abi böyle bir iddia var aslı astarı nedir diye madem bir program yapıyorsun.(Hurriyet mesela böyle alengirli konularda tarafı arıyor ve söyleyeceği bir şey var mı soruyor)o an soruya cevap demeyin daha önceden hazırlanıldığı belli.
Bakın bu kadar yazıyoruz-okuyoruz bende Bajaj Pulsar 200NS var , sabah yine işe geldim , eğilip daha ön janta bakmışlığım bile yok bu kadar tekil bir örnek olduğundan eminim.
Maşallah 3 tane arkadaş böyle ateşli ateşli japon'ları savunuyor , hem de kelime cambazlıkları ile , karşısındakileri suçlayarak.Tamam kardeşim organik bağın yok bu konuyu bırak hadi senden bir tane bu ülkemizde ki kazalar için bir hareket görelim , ben de destek vereceğim söz.Ama yok Japon iyi ,Hintli kötü.
Tamam kardeşim haklısın sen git 15000 liraya 250 cc al , 5800 liraya kaç yıldır aynı olan enjeksiyonlusu bile gelmeyen motoru al.Bugün hangi servise sorsan motorun ekserisi yeni modellerde 30-40000 km'de krank rulmanı sorunu yapıyor der(Benim ybr motorumda yaptı) düzeldi mi hayır daha kötüye gitti.
Evet Kuralkan kötü , daha motorun ilk senesinde gelen şikayetlerle iyileştirmeler yaptılar ama yok Ybr'nin enjeksiyonlusu gelir 10000'e onu alırsınız siz.
Bak Bajaj'cı (kadırmadran isimli üyeden alıntı) dağa çıkmış isyan ediyor

, alın size kaynak ve kanıt.