En son yazdığınız birbirinizin zeka seviyesi ile ilgili mesajları sildim.
Bir şahıs ve ticari bir firmanın yaşamış olduğu hadisede, taraf olmak yada olmamak farketmeksizin, kendi görüşünüzü kabul ettiremediğiniz için birbirine karşı bu kadar kin duyabilen bir toplum haline nasıl geldik?
En basit tabiriyle ayıp.!
El atmışken şu aşağıdakileri de temizleseydiniz ya? Açık söyleyeyim siz bu trolleri ve reklamcıları forumda barındırdığınız sürece bu iş böyle yürür gider. Siz de böyle söylenir durursunuz. Burada adam gibi birşeyler paylaşmak isteyenler de birer birer uzaklaşır...
Söyleyeceğimi ters anlamayın ama millete laf söylemeden önce biraz kendinize baksanız ? Ha diyeceksiniz her üyeyi teker teker takip mi edeceksiniz. Haklısınız. ama şu da var. Daha önce şikayet ettiklerimiz de oldu gördük sonuçlarını hala forumdalar. Adam ana bacı küfür ediyor,şikayet ediyoruz adminlerden tık yok, cevap verince de biz herifleri tahrik etmekten ceza alıyoruz iyimi?
Bu bir tek benim başıma gelen değil bu arada.
O yüzden lütfen hiç boşu boşuna dert yanmayın burada milletten. Ne ekerseniz onu biçersiniz...
Toplam mesaj geçmişi:
@ilterirfan
Bugün[/U], 18:01 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 17:44 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 17:28 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 17:23 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 17:12 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 17:04 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 14:10 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
Bugün, 13:05 Konu: Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı
12 Kasım 2015, 17:48 Konu: Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
12 Kasım 2015, 17:19 Konu: Ekşi Sözlükteki MOTORCU ANTİPATİSİ
03 Ağustos 2015, 20:18 Konu: Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
03 Ağustos2015, 20:12 Konu: Kararsız kalmış yeni motosikletçiye yardım
Çok ilginç değil mi?
Şimdi de bu başlık altında kullandığı tabirlere bakalım:
@ilterirfan : Siz farklı bir dine inanıyrsunuz
@ilterirfan : Bir deli kuyuya taş atmış. Konu hakkında bilgisi olmayan itiatkar köleleri inanmış
@ilterirfan : AKLI YETMEYEN ARKADAŞLAR MANTIK KURAMADI.
@ilterirfan : EDEP AZICIK EDEP