sevgili dostum sanırım sende okumuyorsun... Ayzek yazdı Mozgur cevap verdi... aynı jantın kullanılması bir şeyi ispatlamayacağını, şasi den amortisöre göre her şeyin farklı etkiler yaratacağını örnekledi... sizin mantığınızla bakılırsa RS200 ile pulsar ns200 birebir aynı motor olması lazım ki benzer durumlarda aynı tepkiyi versinler. size bu mantıklı geliyor mu? diğer açıdan bakalım. o jant pulsar ns200 de yeterli ama rs200 de yetersiz olabilir mi? eminim bunları hiç hesaba katmadan yukarıda ki hakaretleri sıraladınız?çok başarılı
gelelim kişisel hakaretlerinize... pek beğenerek okudum ancak biraz daha çalışmanız lazım. hakaret etme şekliniz seviyenizi ortaya koyuyor özelikle de hakaret etmiyormuş edası ile bunu yapmaya çalışmanız. ben sadece o hakaretlerinizi gülerek okuyorum.
konuyu önce alakasız örnekler sonrada hakaretler ve şahıslara saldırılar ile çarpıtma çabalarına devam diyorsunuz yani.
hint(ci)liler konu ayuka çıkarsa değer kaybı yaşayacaklar da... japon(cu)ların neden korktuğunu halen anlamadım yazdıklarınızdan belki de anlatmadığınız, hakaret ederek laf çevirmeye çalıştığınız içindir.
konuyu internete taşıyan siteye , cevap veren bajaja, verdiği cevaba aldığı tepkiye istinaden paylaşacak bir bilginiz yoksa, hakaret ederek konuyu dağıtmaya çabalamayın ....
Bak güzel kardeşim bu resmi ve janttaki öncelikle sarılığı önce bi güzel gözün görsün jantın içerisini ve dışını kapsayan
sonra bu resmede dikkat et

böyle bir çıkıntıya hareket halinde vurarak pek ala o jant o hale gelebilir yinede ben kesin bu olmuştur demiyorum ama fotolara detaylı bakıldığında bu sonuç çıkıyor
Gel gelelim ağırlıklar aynı olmasa bile 10-15 kg farkediyor ama senin bu mantığına göre 70 kg da sürenle 100 kg süren de eşit olmayacaktır hatta hava basıncı bile etkileyecektir bütün motorların kendi ağırlığı ve taşıyabileceği yük kapasitesi bellidir belki çok fazla yüklüydüler vs uzar gider
Aksi halde eğer resimlerdeki detaylar olmasaydı ve bende bunlara takılmasaydım bu şekilde yorum yapmazdım bu olayda firmanın tutumunu yanlış buluyorum hak aramaları doğru aba uslup bana göre yanlış tekrar ediyorum varmı başka örneği ? bir tane resim ile bunca itham olacak iş değil bunun adı marka savunmak değil böyle bir sorunu olsa onca sorun dile getirildi bununda üstüne gideriz hemde sizden önce sonuçta biz bu motorları kullanıyoruz biraz at gözlüklerinizi çıkartın el insaf ya