Arkadaşlar bu urunu alıp kullanan varmı nasıldır ıdare edermi ? Bide site guvenılırmı alışveriş yapanınız varmı acaba
http://www.modacar.com.tr/modacar-yamaha-yzf-r25%C2%A0-ozel-branda-cantali--temizleyici-hediyeli

R25 2016 fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?
Bana bayinin söylediği R25 16 bin olacak.
arkadaşlar bir kac ay sonra r25 almak ıstıyorum cok ıyı bır motosıklet kullancısı degılım daha az cok kullanmıslıgı var boyum 175 ve ılk baslamak ıstedıgım motosıklet bu kımısı cok hızlı alırsan olursun dıyor da basma kısmı ınsana kalmıs basmazsan neden o tarz rısklere gırsınkı baslangıc motoru olmaz bu gıbısınden soylentıler var kullanmak tamamen kısıye kalmıs bır durum ılk olarak baslayan arkadaslar var mı yardımcı olabilelecek
arkadaşlar bir kac ay sonra r25 almak ıstıyorum cok ıyı bır motosıklet kullancısı degılım daha az cok kullanmıslıgı var boyum 175 ve ılk baslamak ıstedıgım motosıklet bu kımısı cok hızlı alırsan olursun dıyor da basma kısmı ınsana kalmıs basmazsan neden o tarz rısklere gırsınkı baslangıc motoru olmaz bu gıbısınden soylentıler var kullanmak tamamen kısıye kalmıs bır durum ılk olarak baslayan arkadaslar var mı yardımcı olabilelecek
aynen kardeşim zaten o şekilde bende basarsın mutlaka ama gaza dokundugun gıbı moto altından gıdıyor ucuyor bu motor kullanılmaz baslanmaz gıbı yorumlar var o yuzden bilgi almak istedim bir test etmeye vaktım olursa bayıden test edip kararımı oyle verırım zaten 100 lük kulanırken bile sonucta dıkkat cok onemli cevabın ıcın saol hocam
Başlangıç motoru derken hiç mi motor sürmeyi yeni mi öğreneceksin yoksa vitessiz tecrüben var mı? eğer vitessiz motorda birkaç yıl tecrüben varsa r25 ile devam edebilirsin kullanımı çok rahat bir motor. ama motora tamamen yeni başlıyorsan tabi ki düşürdüğünde yatırdığında çok üzülmeyeceğin bir motorla başla
YOK Hocam söyle ilk defa motosıklet kullanmayacagım scooter cok fazla kullanmadım genelde vıteslı kullandım ybr cup mondıal falan kullanmıslıgım var kucuk yastan berı kullanıyorum ama oyle hergun kullandıgım duzenlı bır sey yok memlekete gıdınce sürekli şimdi işte ıstanbulda r25 ile baslamak ıstıyorum düşürme konusu da mutlaka olur ama koruma takozu falan düşünüyorum cok agır bı motosıklet degıl zaten zone 150 kulannıyordum o mesla 150 kg falan sanırım hiç düşürmedım cok gayet iyi kullandım bir süre gaz falan ayarlamayı ıyı yapıyorum o tarz motorda
Hiç motor üstüne binmemiş biri için r25 başlangıç motoru olmaz fakat sizin durumunuzda rodaj kullanımına uydugunuz sürece olabilir eminim ki hiç bir konuda sıkıntı çekmezsiniz 7000 devir altında oldugu sürece ybr 125 ayarında gidiyor çünkü![]()