r25 te bmc performans hava filtresi kullanan varmı ?
r25 te bmc performans hava filtresi kullanan varmı ?
https://www.youtube.com/watch?v=xj8I--bRf40 gece turu zevkli oldu![]()
Arkadaşlar r25 almaya sonunda karar verdim.yalnız stoklarda olmadığı en erken fuardan sonra geleceğini öğrendim.ikinci el olarakta 400 kmlik 15 bin liraya buldum 2 aylık.sizlere sormak istediğim bekleyip 2016 zamlı fiyatlı 16 bin olacak diyolar bekleyip onu mu almam sonucta 2.el 2015 model olacak etkisi olur mu ilerde satarken bide 2016 daha hatasız gelir diyolar ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
2016 lar zamlı olucak %100 yaşadıgın yer neresi bilmiyorum etrafındaki illerin bayilerini arayp bulmaya calış. bulamassan 2. ele yönelebilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
bizde bi manisa izmir yapalım dedik![]()
https://www.youtube.com/watch?v=O9f3cm6ywLQ
İstanbulda yasıyorum.çevre illerden nakliye 350 istedi ümraniyedeki bayi.benim sormak istediğim ikinci el böle temiz mi alıyım yoksa bekleyim mi cünkü böle hemen hemen aynı fiyata gelicek.2016 modelde değisiklik olucak mı peki bi bilginiz var mı ?
Aynen bende öyle düsünüyorum 300-500 lira için girmiyim diyorum 2.ele.peki son sorum bekliyim 2016 modeli yoksa çevre illerden bulmaya mı calısıyım cünkü ilerde satarken 2016 diye satmakta var ?
Ben kullanıyorum dostum.
Aynen bende öyle düsünüyorum 300-500 lira için girmiyim diyorum 2.ele.peki son sorum bekliyim 2016 modeli yoksa çevre illerden bulmaya mı calısıyım cünkü ilerde satarken 2016 diye satmakta var ?
Acaba forumda sorularımızın cevaplanması için bilgilenmemiz için bir yeremi müracaat etmemiz gerekiyor, yani tecrübelerinizden yararlanmak için soru soruyoruz kimse cevap vermiyor.
Düzgün kullanım kazadan kaçınma olduğu sürece parça fiyatlarına ihtiyacın olmaz kardeşimarkadaslar.yamaha parça fiyatları oldukça yüksek diyolar.doğrumu
Acaba forumda sorularımızın cevaplanması için bilgilenmemiz için bir yeremi müracaat etmemiz gerekiyor, yani tecrübelerinizden yararlanmak için soru soruyoruz kimse cevap vermiyor.
Bu kadar temiz tutmayı nasıl başarıyorsun Ahmetcan45 makina pırıl pırıl parlıyor vede parlatırken ne gibi ürünler kullanıyorsun.
Bu kadar temiz tutmayı nasıl başarıyorsun Ahmetcan45 makina pırıl pırıl parlıyor vede parlatırken ne gibi ürünler kullanıyorsun.