Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaslar bende r25 kullanıcıssı olarak aranıza daha yeni katıldım ve aracımı daha dün teslim aldım

Arkadaşlar r25 almaya sonunda karar verdim.yalnız stoklarda olmadığı en erken fuardan sonra geleceğini öğrendim.ikinci el olarakta 400 kmlik 15 bin liraya buldum 2 aylık.sizlere sormak istediğim bekleyip 2016 zamlı fiyatlı 16 bin olacak diyolar bekleyip onu mu almam sonucta 2.el 2015 model olacak etkisi olur mu ilerde satarken bide 2016 daha hatasız gelir diyolar ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar r25 almaya sonunda karar verdim.yalnız stoklarda olmadığı en erken fuardan sonra geleceğini öğrendim.ikinci el olarakta 400 kmlik 15 bin liraya buldum 2 aylık.sizlere sormak istediğim bekleyip 2016 zamlı fiyatlı 16 bin olacak diyolar bekleyip onu mu almam sonucta 2.el 2015 model olacak etkisi olur mu ilerde satarken bide 2016 daha hatasız gelir diyolar ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

2016 lar zamlı olucak %100 yaşadıgın yer neresi bilmiyorum etrafındaki illerin bayilerini arayp bulmaya calış. bulamassan 2. ele yönelebilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

bizde bi manisa izmir yapalım dedik :D

İstanbulda yasıyorum.çevre illerden nakliye 350 istedi ümraniyedeki bayi.benim sormak istediğim ikinci el böle temiz mi alıyım yoksa bekleyim mi cünkü böle hemen hemen aynı fiyata gelicek.2016 modelde değisiklik olucak mı peki bi bilginiz var mı ?

2016 lar zamlı olucak %100 yaşadıgın yer neresi bilmiyorum etrafındaki illerin bayilerini arayp bulmaya calış. bulamassan 2. ele yönelebilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

bizde bi manisa izmir yapalım dedik :D
https://www.youtube.com/watch?v=O9f3cm6ywLQ

Helal olsun yav ben yeşil yanarken yavaşlıyorum kırmızı olsa da durup ısınsam diye buneeeyy :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

İstanbulda yasıyorum.çevre illerden nakliye 350 istedi ümraniyedeki bayi.benim sormak istediğim ikinci el böle temiz mi alıyım yoksa bekleyim mi cünkü böle hemen hemen aynı fiyata gelicek.2016 modelde değisiklik olucak mı peki bi bilginiz var mı ?

2016 model büyük ihtimal hiçbirşey degismez aynen gelir.Daha hatasız olur demissiniz 2015 zaten hatasız :) Ben olsam ikinci el 300 400 km dahi olsa almam o 300 km nasıl kullanıldı bilemezsiniz.16 degil 16.500 olsa gene sıfır alırım

Aynen bende öyle düsünüyorum 300-500 lira için girmiyim diyorum 2.ele.peki son sorum bekliyim 2016 modeli yoksa çevre illerden bulmaya mı calısıyım cünkü ilerde satarken 2016 diye satmakta var ?

Aynen bende öyle düsünüyorum 300-500 lira için girmiyim diyorum 2.ele.peki son sorum bekliyim 2016 modeli yoksa çevre illerden bulmaya mı calısıyım cünkü ilerde satarken 2016 diye satmakta var ?

İlerde satarken 2016 diye satmak tabiki bi avantaj olur fakat kışında sürecekseniz bence alın çünkü 2016 için en erken nisanda gelecek demişti bayi

Acaba forumda sorularımızın cevaplanması için bilgilenmemiz için bir yeremi müracaat etmemiz gerekiyor, yani tecrübelerinizden yararlanmak için soru soruyoruz kimse cevap vermiyor.

Daha almadan satma düşüncesi mi?
Ağustos ayında gelecek 2016 modeller kardeşim.
Daha eski yazılarımızı var oku istersen anlarsın ne demek istedigimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

Acaba forumda sorularımızın cevaplanması için bilgilenmemiz için bir yeremi müracaat etmemiz gerekiyor, yani tecrübelerinizden yararlanmak için soru soruyoruz kimse cevap vermiyor.

198 sayfa konusulmus kardeşim aradigin bütün cevaplar var direk sonuna yazmak yerine keşke önce bi okusan geçmişleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

arkadaslar.yamaha parça fiyatları oldukça yüksek diyolar.doğrumu
Düzgün kullanım kazadan kaçınma olduğu sürece parça fiyatlarına ihtiyacın olmaz kardeşim

dostum yukarda BMC hava filtresi kullanan varmı diye sormuşsun bende ben kullanıyorum dedim sana bildiri gelmiş olması lazım.
VvQd0P.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kadar temiz tutmayı nasıl başarıyorsun Ahmetcan45 makina pırıl pırıl parlıyor vede parlatırken ne gibi ürünler kullanıyorsun.

Merhabalar, Ben de 7 Kasımdan beri bir R25 sahibiyim. Ankarada yaşıyorum. Şu an kardan dolayı motora binemediğimden forumda gezerken burayı gördüm. Ankarada grup sürüşü yapanlar var mı ? Eğer varsa karlar eridikten sonra katılmak isterim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar