Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere motorumu alalı 1 ay oldu ve aküyü bitirdiği için ustaya götürdüğümde konjektörü değiştirmişti, sonra aynı sorun tekrar edince başka bir ustaya götürdüm ve motorun konjektöründe bir problem olmadığını akünün şarj ettiğini, elektrik kaçağının olmadığını söyledi, aldığım sıfır akünün 3 günde bittiğini söylediğim de akünün dirençsiz olduğunu söyledi ve aküyü değişme kararı aldık, ertesi gün motoru almaya gidince motor marş almadı, takviye ile çalıştırdık boştayken elimizi gazdan çektiğimizde motor stop ediyordu, usta her detayına söküp baktı ve rolanti sensörü ile oksijen sensörünün değişmesi gerektiğini söyledi, enjeksiyonlu modelde marşı motorun kendisinin alması lazım dedi( benim motor marşa basıp gazlayınca alıyordu) bu parçalar değişince sıkıntı bitecek dedi. Açıkcası ben ustaya güveniyorum, yazdıklarıma siz nasıl bir yorum yapacaksınız merak ediyorum, problem bu mu sizce ?
Teşekkürler hocam parçalar gelsin yapıldıktan sonra tekrar yazacağım.bobin aklımda olacakselamlar benim motorda da benzer bir sorun olmuştu uzun aramalardan sonra bobinin arızalı olduğunu keşfettik şimdi düzeldi gibi
Arkadaşlar motora yeni başladım birkaç hafta önce hyosung gv250 aldım. Eldivenim marş düğmesine takıldı ve maalesef kırdım. Şimdilik düğmesinin altındaki metal kısıma yay deydirerek çalıştırıyorum ama acemi olduğum için motoru trafikte stop ettirmem olası... Trafiğin ortasında da eldivenlerle o yayı oraya deydiremem herhalde. Gv 250 için sağ kumanda panelini nereden bulabilirim ve nerede taktırabilirim acaba? Yada avrupa yakasında servisi nerede vardır? Oraya gitsem hem satıp hem de orada yenisini takabilirler mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
http://www.deltamotorluaraclar.com/..., sağ kumanda, sağ panel, kütük, kütük, kütük
bu eski modeller için ama ara sor bakalım yeni modeller içinde varmıymış.
Arkadaşlar malesef hala sağ kumanda panelini bulamadım. internetten baya bir araştırdım ama olanlar eski modellere göre. Başka fikri olan var mı? Çıkma falan da olur. Bir de hyosung'un yedek parça problemi hep mi vardı yoksa bu benim şansıma mı böyle?
Arkadaşlar malesef hala sağ kumanda panelini bulamadım. internetten baya bir araştırdım ama olanlar eski modellere göre. Başka fikri olan var mı? Çıkma falan da olur. Bir de hyosung'un yedek parça problemi hep mi vardı yoksa bu benim şansıma mı böyle?
Arkadaşlar merhaba.
İnternetten baktım ama Ankara'da Hyosung bayisi göremedim. Bir ara Kanuni getirmeye başlamıştı sanırım o da artık getirmiyor. Motorun sıfır satışı ile ilgili bilginiz var mı?
İstanbulda koruma demiri ve sissy bar bulabileceğim bir yer var mıdır
İstanbul'da Kağıthane'de Metal Sanatları Atölyesi üretiyor diye biliyorum.Forumda alan ve çok memnun olan arkadaşlar var.Ama şu anda ellerinde var mı bilmiyorum.
ikisi için 580 tl fiyat aldım metal sanatları atolyesinden şimdi piyasasını da bilmediğim için iyidir kötüdür diyemiyorum, o yüzden başka yer bilen varsa çok güzel olur en azından bir teklif daha alabilmek adına
acayüp deri siyah püsküllü depo kılıfı ve püsküllü elcikler yaptır bence.150 tl bulmaz
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Sıfır gv250 almayı düşünüyorum. Yalnız bazı sorular kafamı kurcalıyor. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
* Bu motor Türkiyede mi üretiliyor? (Bazı yorumlarda kanuni ya da kuralkan ürettiği için eski kalitesi yok denmiş.)
* Kronik sorunu var mı? (Sıfır olacağı için yeni modellerde kronik sorun oluyor mu?)
Teşekkürler cevabın için. Herhalde bu cc.'de ve bu tarzda en alınabilir, sağlam motor bu![]()
Servis işi oralarda sıkıntı ise burada çok daha büyük sıkıntı olabilir. Arıza çıkarmaya meyilli bir motor mu peki? Kronik sorunu pek yok sanırım.hocam motor on numara ancak servis ve distribitör sorunu var hyosung un... servistekiler motordan anlamıyor yedek parça problemi var... bi de uzun yol düşünüyorsan atıyorum kütahyada motorda sıkıntı çıktı hop eline alırsın motoru... istanbulda bile sıkıntı servis işi...geçenlerde bi arkadaş yazmış motoru servisine götürmüş usta alıp motoru biraz sürmüş '' bu kaç cc demiş '' maalesef servisleri bile motoru tanımıyor...ha arıza çıkarıyormu zor... bi FI ışığında sıkıntı çıkarırsa çıkarır onu da garantiden değiştirirsin.... ama bence türkiyede hyosung kullanılmaz ...