sigorta masrafından kaçmak için motoru babamın üzerine yapmak :D

Motosikletimle 2 yıl üst üste hafif kazam var şimdi sigorta masraflarından kaçınmak için babamın üzerine yapsam bir şey farkedermi yoksa motosiklet kazalı diye babama damı yüksek meblağ çıkar(İkimizin de ehliyeti var ve 30 un üzerindeyim)...

Kesin babanın üzerine yaptıracağım. Plakanın 34 olması bir problem teşkil eder mi

Aynı yaştaki bir erkeğe göre hanım efendilerin daha düşük çıktığı doğru mu ?

peki arkadaşlar bilmediğimden soruyorum;

yaptınız motoru babanın yada ananın adına, sonra gittiniz vurdunuz bi mersoya arkadan. sadece tamponu kırıldı (en az 5.000 tl masrafı vardır).

ne olucak şimdi?

sigorta karşılamayacaktır herhalde!! yanarsınız arkadaşlar!!

adı üstünde "sigorta" kaçmaya çalışmayın. evet biraz pahalıya çıkıyor ama "sigorta" ;)

peki arkadaşlar bilmediğimden soruyorum;

yaptınız motoru babanın yada ananın adına, sonra gittiniz vurdunuz bi mersoya arkadan. sadece tamponu kırıldı (en az 5.000 tl masrafı vardır).

ne olucak şimdi?

sigorta karşılamayacaktır herhalde!! yanarsınız arkadaşlar!!

adı üstünde "sigorta" kaçmaya çalışmayın. evet biraz pahalıya çıkıyor ama "sigorta" ;)

Gerçekten de bilmiyormuşsun :)

Neden karşılamayacakmış ? Eğer aracı kullananın geçerli sürücü belgesi varsa ve alkol yoksa elbette karşılar. Eşim benim üzerime kayıtlı araçla kaza yaptı. Sigorta hasarı ödendi. Ben kayınvalide üzerine kayıtlı araçla kaza yaptım yine ödedi.

horttt

ikinci motor olarak aldıgım ybr 125 e en ucuz 1100 lira cıkıyor 5 ay önce cbr 250 aldım sıfır aynı fiyata aynı şirketten sigorta yaptırmıstım ama bunu bu fiyata asla yaptırmıcam sorum şu motoru annemin üstüne yapsam ( annem 58 yasında ) ilk aracı olacak sigorta şirketi bunu bahane bularak yine ucuk fiyat verir mi ?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Aynı yaştaki bir erkeğe göre hanım efendilerin daha düşük çıktığı doğru mu ?

hayır daha pahalı çıkıyor. bayan olmak sigortacılarda puan düşmeye sebep. annemin adına yaptım motoru ve annem 49 yaşında. 34 plaka motor ve sigorta 934 liraydı 8 ay yaptırmadım şimdi 1243 tl oldu. yaptırmayı da düşünmüyorum.

kendi adıma 59 plaka motoruma 430 lira çıkmıştı 2015 yılında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar