Fatih Baba benim motor için de karter korumayı konuşsan sana zahmet
tmm aga konuşayım elinde varmı yok mu ona göre
yarın gideceğim yanına
Fatih Baba benim motor için de karter korumayı konuşsan sana zahmet
Almadınmı motoru. Bende 700 bakıyorumda merak etmiştim hangi motoru alacaksın diye.insanın hevesinin kursağında kalmasından daha kötü bişey varmıdır ?
insanın hevesinin kursağında kalmasından daha kötü bişey varmıdır ?

yani eli yüzü düzgün motor gerekli aksesuarlar olursa iyi olur s modeli o kadar etmez
yaw gardaşım takılma bu kadar renge
motor motordur
gerçi bana da siyah ı 3 aşşığıya verseler gene de almam
@_oXXo_ Düzcedekine fiyat sordunmu hiç.
Abi ben rüzgar deflektörü almak istedim ki gerçekten gerekli bence dize ve ayaklara gelen rüzgarı saptırıyor,
Honda Anes ikisi için 666₺ fiyat çekti,ki sizin paylaştığınız dekoratif panel de 305₺,
Sonuçta plastik malzemeler,bu ürünlerin daha alınabilir fiyatlarda olması gerekmektedir kanatimce,
Dün akşam arka stop ledi taktım gerçekten hakkını veriyor küçücük takribi kibrit kutusu kadar ama ışığı çok kuvetli maşallah,
Birde benim kare sis farlarını en aşağıya aldım çünkü araçların gözünü aşırı alıyordu,bugün resimlerini paylaşırım inş.
Abi ben rüzgar deflektörü almak istedim ki gerçekten gerekli bence dize ve ayaklara gelen rüzgarı saptırıyor,
Honda Anes ikisi için 666₺ fiyat çekti,ki sizin paylaştığınız dekoratif panel de 305₺,
Sonuçta plastik malzemeler,bu ürünlerin daha alınabilir fiyatlarda olması gerekmektedir kanatimce,
Dün akşam arka stop ledi taktım gerçekten hakkını veriyor küçücük takribi kibrit kutusu kadar ama ışığı çok kuvetli maşallah,
Birde benim kare sis farlarını en aşağıya aldım çünkü araçların gözünü aşırı alıyordu,bugün resimlerini paylaşırım inş.