hocam banada 2 gün önce başıma geldi bazen ötüyordu bazen susuyordu.ön frenden geliyor sandım motor 1000 kmde dedim balatalar ötüyor soğuktan falan ama baya ses kesilmeyince 4. gün götürdüm.fren değil ama ön göbekten ses geliyormuş.usta ön lastiği söktü yağladı temizledi tekrar taktı o kadar.5 dakkasını almadı sıkıntı geçti zaten para alıcak bir durum yok sıkıntı yok yani.
2016 ocak ayında satılacak motorların 2016 olması evet mümkün ama elde kalan 2015 varsada alabilirsin.model olarak üstünlüğü yok ama yıl olarak daha yeni olucak.1000 1500 lira verilmez tabiki 2016 olsun diye
Bilgi için teşekkür ederim. Benim motor da 950km civarında muhtemelen aynı sıkıntı var. Dün akşam servise uğradım, arkadaşlar baktılar sağosunlar, balata tozu birikmiş ondan herhalde diye spreyle temizlediler ama ses biraz azalmakla beraber hala devam ediyor ve ön tekerdeki hafif sıkışıklık azaldı ama hala mevcut, tekrar baktırmak gerekecek muhtemelen. Geçtiğim yollarda ıslaklık ve çamur başladı ve bu sıkıntı ondan sonra baş gösterdi göbek içi kirlenmiş olabilir belki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
Çok sevdiğim Alex Chacon abimizin paylaştığı son video,
india yöresindeyiz iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=S-WDfq1vYdE
Güzel reklam olmuş, resmen kros yapmışlar 200RS ile.