Arkadaşlar kampanya döneminde 2015 model Pulsar almaya karar verdim. Zira yeni yılda dövizde dalgalanma bekliyorum bu şüphesiz fiyatlara yansıyacaktır. Arada oluşacak yaklaşık 1000 Tl'lik farkı plaka, ruhsat ve sigorta masraflarında kullanmak daha mantıklı geldi. Forumda aradım ama bulamadım bayiden motoru alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi lütfen paylaşın. Bir de yeni nesil pulsarı eski serilerden nasıl ayırt edebilirim, kazıklanmak istemem. Hangi bayii'yi tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
Bunlar yapılan değişiklikler ve en son gelen partide sağ ve sol kısmında naked sport yazıyor. Nerde ikamet ediyorsunuz onu da belirtseydiniz daha fazla yardımcı olabilirdik.
1. Orta sehba standart hale geldi.
2. Selede konfora yönelik malzemesinde ve kalınlığında düzeltme yapıldı. Daha rahat bir sürüş konforu elde edeceksiniz,
3. Lastik kalitesinde iyileşme sağlandı.
4. Yakıt pompası contası o-ring conta olarak geliştirilmiş, yüksek sızdırmazlık özelliği kazandırılmıştır.
5. Açısı artırılıp, uzatılan debriyaj ve fren kolu ile kolay tutuş ve daha iyi kavrama özelliği kazandırılmıştır.
6. Hava filtre elemanı yüzey alanı büyütülerek daha fazla toz tutma özelliği kazandırılmıştır.
7. Dikey akü pozisyonu ile kolay montaj, kontrol ve bakım yapılması sağlanmıştır.
8. Denge sensörü bağlantı yeri değiştirilmiştir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
Bende tek çizgi kalınca yanıp sönüyor. Bir önceki sayfadaki arkadaşta 3 diş kaldığında yanıp sönüyormuş. Motorun bir standardı olmadığı, kafasına göre takıldığı bir noktayı daha tespit ettik bugün.
irfun arkadaşın sonradan yazdığı kelime bu ( yanıp sönmeden sadece benzin pompası işareti var.) bunu gözden kaçırdın galiba.