Hocam bende çok beğendim ayrıca bende de bajaj boxer var ben birşeyi merak ediyorum gidon naked gidonu zannedersem gidonun ortasına da şu demir şey takılıyor(ismini unuttum) bu gidon kaç mm yani bizim boxerlerın gidonu birde aldığınız yerin linki vs varsa iyi olur
Son birşey daja lastiğe baktım da ucuz bi lastik tip olarak iyi ama yolda nasıl orjinal lastiklerle bugün 3kere kaydım (mazgal,şerit çizgisi vs) birde ön arka aynı lastik sanırım boyur olarak bi sıkıntı çıkarmasın
Elinize sağlık
Gidonu İstanbul Bahçelievler'de bir motosiklet mağazasından almıştım. Cross gidon olarak geçiyor.
Lastikler şehiriçi kullanımda şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadılar. Ön gidon biraz daha ağırlaşıyor haliyle, ama ben sinyal ve farı tutan demirleri çıkardığım için şu an oldukça hafifledi gidon.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Arkaya taktığınız lastiği ön janta nasıl uydurdunuz? Oldukça başarılı görünüyor. Elinize sağlık.
Taktık oldu, herhangi bir işlem yapmadık

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Motosikletleri kötürüm bırakanlara ibret olsun
Çiçek gibi olmuş. Eline, koluna sağlık.
Bende senin Kocaayağı merakla bekliyorum hala.
Ama army yapma cidden, herkes army yapıyor zaten, değişik bişi olsun bu sefer

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
Çok hoş olmuş cidden ellerinize sağlık

Bi bajaj ancak bu kadar güzel yapılabilirdi.
Teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor. Tamamen bitmiş halini merak ediyorum.
Çok fazla detay kalmadı, arka tarafta biraz değişiklik yapacağız fırsat buldukça. Belki de yapmam, psikolojime bağlı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Şahane olmuş abi,emeğine sağlık. Bende istiyorum,ybrye de yapalım mı
Yapalım yeterki sen iste

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
çok güzel olmuş elinize sağlık tek eksik aynalar olmuş onlarıda değiştirdinizmi süper olur
Gidon aynası takmayı düşünüyorum. Aliexpress limitimi doldurdum iki aydır

Bütçe ayırabilecek duruma gelince onu da halledicez inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
Eline sağlık dostum. Bende bir bajaj boxer sahibiyim ve bu motosikleti tek seçme sebebim modifiye etmek (tracker). Çalışmanı hem beğendim, hemde biraz gıcık oldum

neden dersen bugüne kadar yapılan bütün bajaj boxer modlamalarına baktığımda "ohh en önemli şeyleri yapamamışlar benimki daha iyi olacak" diyordum. şimdi seninki görünce canımı sıkan şey senin benden önce ufak far ve göstergeyi halletmen oldu

şaka bir yana gerçekten güzel bakmış güzel görmüşsün benimde aklımdaki şüpheleri de silmiş oldun, gerçi photoshop la da birşeyler yapmıştım ama senin çalışmanı görünce bir kere daha emin oldum aklımdakilere. eline sağlık, umarım değişikliklere devam edersin. nacizane tek eleştirim ise seleyi kısaltmamış olmana olacak. Birde eksoz yukarı alabilecek misin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Ne umdu bilmem ama "Ekrem amca" ısrarla ve inatla tel jant getirmiyor dostum... :farao:
Teşekkür ederim, eminim sen çok daha iyisini yapacaksın

Sele konusuna gelirsek, seleyi kısaltamam, hatun kişisi boşar beni o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Bu motoru alanların yarısından fazlası kesip biçmek için alıyor herhalde. Ekrem Amca ne umdu, ne buldu
Ekrem abi ne umdu bilemeyeceğim ama, düşük bütçe ve az masrafla şekilden şekile girebilecek en ideal motor Boxer. Sanırım biz bu ülkenin motosiklet kullanıcısı vatandaşları olarak, yurtdışındaki insanlara yıllarca o kadar imrendik ki, artık harekete geçme zamanı dedik

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
Ellerinize saglik,anlatimda 10numara iscilikte.
belki ilerde bi crosstan cikma on amortisor kollari ve arka uzun yaylarla daha bi tarz durur.
:cat:
Bu kadarını yaptık, gerisi Allah kerim artık

Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Ulem bir saka yapayim dedim adam bir daha konuya girmedi.
Zimpara yaparken koruyucu eldiven falan kullanmak lazim.
Baksaniza adamin elleri ne hale gelmis!
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/633/jTxePF.jpg
Netice olarak hos olmus motosiklet.
Ben su videodaki Ybr ye benzettim.
Su videodaki ybr
(Sayfanin basindaki video. Direk linki beceremedim)
YBR videosunu izlemedim, çünki biliyorum o YBR'yi

O adamlar iyi iş çıkarıyorlar, sürekli takip ediyorum, profesyonel amcalar. Ben nacizane amatörce bu kadar yapabildim. Boya için daha güzel planlarım vardı ama, vakit olunca nakit olmuyor, vakit olunca nakit olmuyor bu memlekette

İnşallah diğer yapmaya niyetli arkadaşlar daha güzellerini çıkarır ortaya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Abi sat bana aliyim,yada aynisindan bende istiyorum,yapalim bunu :queen: elinize kolugunuza saglik temiz iscilik olmus,sade ve guzel
Satılık değil, bakılık

Ama Yalova'ya yolunuz düşerse ücretsiz kiralayabiliyoruz

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------
Elinize kolunuza sağlık. Mükemmel olmuş, nazar değmesin tam istediğim gibi

Teşekkür ederim, daha güzelini siz yapar, sahip olursunuz umarım