O bir BB o bir Scrambler :)

Moderatör
Güzel olmuş eline sağlık. Bence arkaya çanta takma, kuyruk demirini de sök.

http://imageshack.com/a/img633/1741/TAChNH.jpg

Çok photoshoplu hareketler bunlar :)
Demir lazım, cidden lazım, esastan lazım. Arkaya çanta da takmam zaruri, herşey hatun kişisi için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Benim motor biraz küçük kalıyor altımda.... başka bir motor bulmak lazım..

bajajın en sevdiğim motosikleti boxer zaten..

biraz irice ve cc si yüksek olsa tamamdı benim için..

Şu motosiklet 300 cc olsaydı ömür boyu başka motosiklet aramazdım sanırım.
Lastikleri büyütünce senin motor da büyümez mi biraz ? :)

Ygz

Hocam sormuştum ama söylemeyi unuttunuz galiba bizim boxerların gidonu kaç mm acaba

Şu motosiklet 300 cc olsaydı ömür boyu başka motosiklet aramazdım sanırım.
Lastikleri büyütünce senin motor da büyümez mi biraz ? :)

250 cc de yeterdi bana... Lastiklerle olacak olsa hemen yaparım ama pek mümkün değil.. boy 1.82 kilo 87 lerde çokda iri biri değilim ama koruma ekipmanlarını giyince motor üzerinde baya iri kalıyorum..
crf250 ve inazumalar tam bana göre..

Fiyatları uçuk olmasa kawasaki w800 yada yamaha sr400 faworilerim..

Moderatör
Hocam sormuştum ama söylemeyi unuttunuz galiba bizim boxerların gidonu kaç mm acaba

Gözden kaçırmışım kusura bakmayın.
İnanın ölçüsünü almadım, cross tip gidon diye girip bir motosiklet mağazasına almıştım. Kumpasım da yok ölçebilecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

250 cc de yeterdi bana... Lastiklerle olacak olsa hemen yaparım ama pek mümkün değil.. boy 1.82 kilo 87 lerde çokda iri biri değilim ama koruma ekipmanlarını giyince motor üzerinde baya iri kalıyorum..
crf250 ve inazumalar tam bana göre..

Fiyatları uçuk olmasa kawasaki w800 yada yamaha sr400 faworilerim..

Ah şu favoriler olmasa :)
Ulaşamadığımız herşey favori oluyor zaten. Ulaşabilseydik favori değil oyuncak olurdu ama değil mi :)

Son hali daha bir güzel olmuş erdem abi. emsallerini bayağı bir geride bırakmış. bir tur verirsin artık :)

Ygz

Teşekkürler hocam bi link varsa iyi olur açıkçası kaç mm oldığunu öğrenmiş oluruz

Moderatör
Merhaba beğendim. Görüşürüz.

Merhaba efem, görüşemeyiz. Heleki sen arabistan sahrasında yerin bilmem kaç metre altındayken hiç olmaz o iş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Ciddi emek var elinize sağlık harika olmuş.

Teşekkürler Hakan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Son hali daha bir güzel olmuş erdem abi. emsallerini bayağı bir geride bırakmış. bir tur verirsin artık :)

Çay'da ısmarlarız ayıp ettin :) Gerçi Mevlüt başkanla en son satmıştık seni. Ben dedim arayalım, o dedi "aman boşver ne arayacağız şimdi" yalvardım, sen aramazsan ben ararım dedim, telefonumu gasp etti, üzerine oturdu, bi daha da kalkmadı :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Teşekkürler hocam bi link varsa iyi olur açıkçası kaç mm oldığunu öğrenmiş oluruz

Hocam vallahi netten almadım, İstanbul'a geldiğimde Şirinevler'deki motosiklet mağazalarına uğramıştım, birine girip cross gidon istiyorum dedim, çıkardı verdi :) O bile sormadı kaç mm olduğunu :p

Çok Güzel olmuş hocam eline sağlık. Bende de boxer var kısmetse yaza doğru kesip biçmek istiyorum. :)

Merhaba efem, görüşemeyiz. Heleki sen arabistan sahrasında yerin bilmem kaç metre altındayken hiç olmaz o iş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Teşekkürler Hakan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Çay'da ısmarlarız ayıp ettin :) Gerçi Mevlüt başkanla en son satmıştık seni. Ben dedim arayalım, o dedi "aman boşver ne arayacağız şimdi" yalvardım, sen aramazsan ben ararım dedim, telefonumu gasp etti, üzerine oturdu, bi daha da kalkmadı :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Hocam vallahi netten almadım, İstanbul'a geldiğimde Şirinevler'deki motosiklet mağazalarına uğramıştım, birine girip cross gidon istiyorum dedim, çıkardı verdi :) O bile sormadı kaç mm olduğunu :p

yuh... hayaldünyana:mrgreen:

Moderatör
Çok Güzel olmuş hocam eline sağlık. Bende de boxer var kısmetse yaza doğru kesip biçmek istiyorum. :)

Kesip biçmeden de bu hale gelebiliyor :) Ben hiç bişeyini kesmedim, sadece fazlalıkları çıkardım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

elinize saglik super gorunuyor.Takipteyim :cat:

Ne takibi, proje bitti zaten, ıvır zıvırı kaldı :)
Biz seninkileri takip ediyoruz ailecek :)

durduk yere aklıma soktun.. acaba benim salcanoda scrabler olarak güzel olurmu ki?

Moderatör
sebep evli olmam... :queen:

uğraşmak için vakit lazım.. vakit içinde karımdan kızımdan izin almam lazım.. yani zor benim iş..:cherry:

Bende de bir adet hatun ve ellerinden öper 2.5 yaşında bir sıpa var.
Ben tüm işlemleri iş yerinde boş kaldıkça yaptım :)
Üstelik atölye vb. tarzda bir yerde değil ofis ortamında çalışıyorum.
Kısacası bahane üretme :)

Mersin İl Temsilcisi
Kardeşim harika olmuş ama tel jantla düşününce( tubless mı kullaniyorsun bilmiyorum) vs direksiyona aynalara el atarsan... Bir de çay şöyle de içelim, özlemişim buraları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar