Senin motoru getir baştan başlayalım![]()
Benim motor biraz küçük kalıyor altımda.... başka bir motor bulmak lazım..
bajajın en sevdiğim motosikleti boxer zaten..
biraz irice ve cc si yüksek olsa tamamdı benim için..
Senin motoru getir baştan başlayalım![]()
Güzel olmuş eline sağlık. Bence arkaya çanta takma, kuyruk demirini de sök.
http://imageshack.com/a/img633/1741/TAChNH.jpg
Benim motor biraz küçük kalıyor altımda.... başka bir motor bulmak lazım..
bajajın en sevdiğim motosikleti boxer zaten..
biraz irice ve cc si yüksek olsa tamamdı benim için..
Şu motosiklet 300 cc olsaydı ömür boyu başka motosiklet aramazdım sanırım.
Lastikleri büyütünce senin motor da büyümez mi biraz ?![]()
Hocam sormuştum ama söylemeyi unuttunuz galiba bizim boxerların gidonu kaç mm acaba
250 cc de yeterdi bana... Lastiklerle olacak olsa hemen yaparım ama pek mümkün değil.. boy 1.82 kilo 87 lerde çokda iri biri değilim ama koruma ekipmanlarını giyince motor üzerinde baya iri kalıyorum..
crf250 ve inazumalar tam bana göre..
Fiyatları uçuk olmasa kawasaki w800 yada yamaha sr400 faworilerim..
Merhaba beğendim. Görüşürüz.
Ciddi emek var elinize sağlık harika olmuş.
Son hali daha bir güzel olmuş erdem abi. emsallerini bayağı bir geride bırakmış. bir tur verirsin artık![]()
Teşekkürler hocam bi link varsa iyi olur açıkçası kaç mm oldığunu öğrenmiş oluruz
Merhaba efem, görüşemeyiz. Heleki sen arabistan sahrasında yerin bilmem kaç metre altındayken hiç olmaz o iş
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Teşekkürler Hakan
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Çay'da ısmarlarız ayıp ettinGerçi Mevlüt başkanla en son satmıştık seni. Ben dedim arayalım, o dedi "aman boşver ne arayacağız şimdi" yalvardım, sen aramazsan ben ararım dedim, telefonumu gasp etti, üzerine oturdu, bi daha da kalkmadı
![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Hocam vallahi netten almadım, İstanbul'a geldiğimde Şirinevler'deki motosiklet mağazalarına uğramıştım, birine girip cross gidon istiyorum dedim, çıkardı verdiO bile sormadı kaç mm olduğunu
![]()
Çok Güzel olmuş hocam eline sağlık. Bende de boxer var kısmetse yaza doğru kesip biçmek istiyorum.![]()
elinize saglik super gorunuyor.Takipteyim :cat:
durduk yere aklıma soktun.. acaba benim salcanoda scrabler olarak güzel olurmu ki?
Neden olmasın ki?
Olmaması için bir sebep var mı ?![]()
sebep evli olmam... :queen:
uğraşmak için vakit lazım.. vakit içinde karımdan kızımdan izin almam lazım.. yani zor benim iş..:cherry: