Bu arada ön çamurluk olayını halledebildiniz mi?
Birde motorun diğer yönden de fotolarını yayınlayabilir misiniz? (2 tarafta da logo var mı merak ettim)
İşin doğrusu boxer almayı düşünüyordum, motokaravan arkasında taşımak ve konakladığımız yerlerde 2 kişi gezebilmek için, lakin gene de içimde başka alternatiflere mi yönelsem derken sizin motorun son halinin tam da aradığım tarzda olduğunu gördüm, bw125 den boxer a dönüş yaptım, projenizi "çalıp" uygularsam umarım emeğinize saygısızlık etmiş olmam...
İki tarafta da logo var tabiki

Projenin çalınmasıyla ilgili bir sıkıntım yok, tıpa tıp aynısını yapsanız bile benden yana herhangi bir sorun yok. Bende başlamadan önce nette çok resim, proje inceledim, ama cidden bazı renkler, renk uyumları, bazı motorlara çok daha uyum sağlıyor. Kendi zevkime göre benim seçtiğim renk tercihleri bence güzel oldu.
Örneğin jantları siyaha boyamam konusunda çok baskı var, ama eminim ki boyayınca şimdiki kadar güzel durmayacak.
Bu arada çamurluk için birşey yapmadım henüz. Ama yapmam lazım, çünkü baştan aşağıya çamur oluyorum

Motosiklet projenizle ilgili her türlü fikir alışverişinde bulunabilirim, sorun yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
şunun bi videosunu çekseydiniz, üzerindeyken pro fotoğraflar falan :silent:
Etraf çamur, motor çamur, güzel bir temizleyip güzel bir havada yaparım sizin için

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------
Zevkle baştan sona okudum

çok başarılı olmuş güle güle binin. Bence jantları siyaha boyasanız,taşıma demirini sökseniz ve arka çamurluktan o ek gibi duran parçayı çıkartsanız mükemmel olur
Jantlar böyle iyi

Taşıma demiri cidden lazım (Topcase değil ama uygun değişik bir tasarımı olan bir çanta uygulaması yapıcam)
Arka çamurluk ve arka stop sinyal grubu tamamen elden geçicek ama ne zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
erdem abi tel jant ve elcik koruma takarsan çok daha güzel olur
Hemşo, tel jant olayı çok karışık kampanada

Elcik koruma da bu tarz motorlara pek gitmiyor ama düşünmedim değil, uyacak birşey bulabiliriz belki