---------- Mesajlar birleştirildi - 09:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Biraz da ben renklendireyim konuyu.
Merhabalar 250sl'in benzin çizgisi yanıp sönmeye başladığında ne kadar götürdüğünü bilen varmı?
Merhaba , benzin çizgisi yanıp sönmeye başladığı zaman depoda tam 3 litre benzin kalıyor . Yaklaşık olarak 70 80 km civarı yol götürür kullanmaya bağlı olarak .
Bu yaz kısmetse arabadan inip motora başlangıç yapacağım inşallah. Kawasaki nin diğer seçeneklere göre abs artısı dikkat çekiyor. Bu ne kadar önemli? Diğer markalarda lastik değiştirilmesi önerilirken ninja da bu bir avantaj. Peki merak ettiğim ikinci şey ise yedek parça fiyatları konusu. Örneğin yeni başlayan biri olarak motoru düşürdük ve sinyal farini kırdık bu atıyorum honda cbr250 de 100 tl ise kawasaki de ne kadardır?
Arkadaşlar merhaba. Motor değişikliğine gittiğim için Ninja'yı satışa çıkardım. Eğer ABS li modelle ilgilenen olursa bana ulaşabilir.
Merhaba Arkadaşlar , bende z 250 sl var bu motora bayılıyorum.Tek silindir 250 cc , düşük devirde kullanırken birden gaz açtığınızda, aşağıdan gelen güçlü bir patlama ile bir anda hızlanması ,çok hoşuma gidiyor.Küçüğüm ama üzerime düşeni yaparım edası var. Dün yine havadan istifade edip , güzel bir tur attım , özlemişim![]()
kardeşim makinenin debriyajı nasıl ?
servsinize uğrayıp ayarını yaptırabilirsiniz.
Arkadaşlar motorun gidişi nasıl vites geçişleri nasıl hararet göstergesi olmaması sorun oluyomu yardımcı olursanız sevinirim