Mondial Mondial 180 Z-One Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı

Bendeki 10.600 km.İlk aldığımda ön siperlikten ses geliyordu basit bir lastikle sesi önledim, stop lambasi yanmiyordu bir tane vidayı sıktım düzeldi.Şu ana kadar başka herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bakım harici masraf yapmadım.Zincir bakımını, yağ değişimini aksatmadım hor kullanmadım.Maşallahı var sürekli kullanıyorum bu haftasonu Manisaya gidip geldim İzmirin içinde gezdim toplam 160 km kadar yol yaptım yormadı baymadı.

Yağmurda falan ıslanınca biraz ses çıkarabiliyor frenler bildiğim kadarıyla normal bir durum.

Arka frende disk olsa tadından yenmez gerçektende :)

Mondial Mc-x'de arkada disk fren olup da bunda olmaması çok garip gerçekten. 4 sene önce çıkmış ve daha ucuz olan modelin arka freni disk.

Arkadaslar merhaba bende dün motoru alarak aranıza katılmış bulunuyorum işlerimi halledince gidip motoru bayiden almayı düsünüyorum herkese iyi sürüsler

Arkadaslar merhaba bende dün motoru alarak aranıza katılmış bulunuyorum işlerimi halledince gidip motoru bayiden almayı düsünüyorum herkese iyi sürüsler

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler versin. kaça aldınız ? izlenimlerinizide paylaşırsanız seviniriz.

Motoru Alalı 2 gün oldu internette adam akıllı top speed videosu yok yav :) Siz en fazla kaç gördünüz?

Hız değilde durmak önemli beyler, aldım alalı daha 2-3 kere 120 nin üzerine çıktım pek basmıyorum açıkcası.

Son düzenleme:
Tekeriniz düz bassın arkadaşlar.

68z3NW.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar