Hele birde ormannın içine girçen yangın yolarına süper
Yangıl yollarını denemedim daha motora kıyamıyorum
Hele birde ormannın içine girçen yangın yolarına süper
Yazın topluca Uçmak dereye gidip kamp yapalımBenide Tekirdağdan alırsınız
Motul 10-40 tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar forumu 1-2 haftadır takip ediyorum.
Özellikle de bu konuyu nedendir bilmiyorum dış görünüş olarak MSX 125 çok hoşuma gidiyor.
Ve konuyu okuyarak ilerliyorum şuan 47 ci sayfadayım fırsat buldukca okuyor ve birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Çünkü daha önce hiç motosiklet sürmedim ve hem heves ettim hemde ihtiyacım olduğu için ilerde maddi durumumu düzeltince inşallah ALLAH nasip ederse bende sizler gibi msx sahibi olurum.
B sınıfı ehliyetim var fakat arabayı genelde babam kullanıyor bende pek almak istemiyorum açıkcası.
O sebeble a2 için sorum olacak.
1 Bu stajyer ehliyeti aktif oldu mu ?
2 Şu an bir ehliyet kursuna a2 için yazılsam sanırım yazılı sınava girmiyoruz ve sadece direksiyon (motor) dersi ile ehliyeti alabiliyor muyuz ?
arkadaşlar şimdi yağ değişimini 2000 de bir mi yapalım 4000 de bir mi?
honda türkiye ye mi güveneceğiz japonyaya mı.
ben japonyaya güveniyorum ama durum nedir?
Motor yağı her 2.000 km de bir değiştirilmelidir diye düzeltildi en son kullanım klavuzunda. Koyu yazıyla belirtilmiş olarak. Klavuz sayfa 36
1) 1 ocak 2016 itibariyle aktif olacak.
2) B sınıfı ehlyiet varsa direk motosiklet için direksiyon sınavına giriyorsun. Yazılı sınav yok.
http://www.sahibinden.com/244317063
Arkadaşlar cc değişimi için motorumu üzülerek satıyorum malesef. Aramız da almayı düşünenler varsa, burdan alacaklara bi güzellik yapılır konuşuruz![]()