egzozu boyuyan var mı aranızda?
Hocam ben boyadım 5-6 ay gidiyor. Isıya dayanıklı boya ile boyadım. Fırın boya sanırım en iyisi olur.
egzozu boyuyan var mı aranızda?
M2 değilim de takip ediyorum. Ekipman da biraz ona özendim de o montu kullanmıyorum şu an. AEA Hoodie'si kullanıyorum.Traveler, profil fotoğrafındaki kişi sen misin yoksa M² mi?
ARkadaşlar bana 12v/9amper Düzgün bi akü önerebilirmisiniz Apachenin akü yuvasına uyumlu.. Yuasa gibi yüksek fiyatlı akü alcak durumum yok orta halli bişey.. orjinali 3 yıl oldu artık teklemeye başladı..
AEA Hoodie'sini nereden, kaç TL'ye aldın acaba?![]()
tvs apachi olanlar trafik sigortasini kaça yaptirdiniz .
vlm alma temmuz ayında aldım ama 2-3 gün motora binmezsen marş masamıyor
slm arkdslar.
continental conti go yu aldım taktık tmm.. 2 lastigin ustundede 2 ok var rear front diye .. arka lastigin rear oku one bakıo on lastiginde .. ikisinin kanallarda aynı sekil duruo. dogru olan bumu yoksa onun front oku on tarafa mı bakmalı? lastik takılırken basında değildim ole takılmış gecilmiş

anladım hacı.. Kuru akülerin hepsi çinli.. bende diyorum bilindik markanın Sulusu daha iyidir çinlinin kurusundan.. Bosch alıcam sanırım klasik tip sulu akü ama kullananlar memnun baya
Arkadaşlar benim arkada 100-90-18 Unilli lastik var ama sürekli iniyor. Etrafına köpük sürdük nerden hava kaçırıyor diye hiçbir yerden çıkmadı bir türlü anlayamadık. Lastik o kadar eski de değil sizce neden oluyor?
Bir de yeni lastik almam lazım galiba, bu nasıl sizce? http://urun.n11.com/lastik/metzeler-9090-18-57p-rf-tl-me-22-arka-motosiklet-lastigi-P82591368
Aslında 100 90 18 istiyorum ama iyi markalarda hep 90 90 18 var mecbur onu alacağız artık.
Arkadaşlar benim arkada 100-90-18 Unilli lastik var ama sürekli iniyor. Etrafına köpük sürdük nerden hava kaçırıyor diye hiçbir yerden çıkmadı bir türlü anlayamadık. Lastik o kadar eski de değil sizce neden oluyor?
Bir de yeni lastik almam lazım galiba, bu nasıl sizce? http://urun.n11.com/lastik/metzeler-9090-18-57p-rf-tl-me-22-arka-motosiklet-lastigi-P82591368
Aslında 100 90 18 istiyorum ama iyi markalarda hep 90 90 18 var mecbur onu alacağız artık.
metzeler eski kasa apacheye takabileceğin en iyi lastiktir.. Ama 62P olan modeli benim motordaki ve diğer apachelerdeki ^^
enes m22 lere kaç hava basıyon ön arka
Lastik ölçüsü değişmediği için orjinal değerler değişmez.. Ön 25 arka tek kişi 30.. iki kişi 32.
Arka çift kişi olunca daha az basılmıyor mu hocam
Yeni kasa Lastik basıncı
Ön:
1,75 kg/cm2 (24 PSI)
Arka-tek:
kg/cm2 (28 PSI) 2,25 kg/cm2 (32 PSI)
Arka-çift:
1,75 kg/cm2 (24 PSI)