HAYAT GEZİNCE GÜZEL-24-

fotoğraflar için teşekkürler ama aklıma takılan bir şey var. o çorbanın adı nedir ? :)

O bitkinin adı Yalancı portakal ağacıdır. Latince adı Maclura pomifera dutgiller familyasından bir ağaç türüdür. Meyvesi zehirli bir süt salgılar. Anavatanı kuzey amerikadır.

Gez bakalım mesut abicim gez yakışır abime

selamın aleyküm muhammer nasılsın gülüm,iyimisin, gel beraber gezelim,ne yaptın motor aldınmı ?bir ara görüşelim beraber gezelim,selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

fotoğraflar için teşekkürler ama aklıma takılan bir şey var. o çorbanın adı nedir ? :)

selam ! gezimi beğendiğinize sevindim,genelde gezilerime sabah erken başlarım, havaların soğuk olaması sebebiyle kahvaltıda çorba içerim ve geneldede sakatat çorbalarını tercih ederim,bu çorbada paça çorbasıydı,saygılar...

Aleykum selam abim Çok az kaldı almama aldığım gün yanındayım görüşürüz abim Allaha emanet ol

Abicim böyle gezmelere vs çok imreniyorum.4 senedir hayal kurduğum motosiklete kavuştum.Ehliyetede yazıldım.Bi alıyım ehliyeti direk turlara başlıcam allah izin verirse :) Allah kaza bela vermesin

O bitkinin adı Yalancı portakal ağacıdır. Latince adı Maclura pomifera dutgiller familyasından bir ağaç türüdür. Meyvesi zehirli bir süt salgılar. Anavatanı kuzey amerikadır.

selam dostum ! verdiğin bilgiler için teşekkürler,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Abicim böyle gezmelere vs çok imreniyorum.4 senedir hayal kurduğum motosiklete kavuştum.Ehliyetede yazıldım.Bi alıyım ehliyeti direk turlara başlıcam allah izin verirse :) Allah kaza bela vermesin
selam ! Başkentimizin güzide şahsiyeti, motoru aldığına sevindim ve senin de böyle geziler yapmanı ve bizimle paylaşmanı dilerim, ehliyetini de en kısa zamanda kavuşmanı dilerim,ALLAH sizde bizlerede kaza göstermesin,eskişehiden selamlar...

selam dostum ! verdiğin bilgiler için teşekkürler,saygılar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

selam ! Başkentimizin güzide şahsiyeti, motoru aldığına sevindim ve senin de böyle geziler yapmanı ve bizimle paylaşmanı dilerim, ehliyetini de en kısa zamanda kavuşmanı dilerim,ALLAH sizde bizlerede kaza göstermesin,eskişehiden selamlar...
Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden,Allah kimseye kaza bela vermesin Allah nasip ederse bir turda biz yaparız inşallah

mesut hocam size bir sorum olucak. gezenbilir diye bir sitedede muhtemelen üyeliğiniz mevcut. o siteden sapanca - kocaelindeki dağ yollarını bilen bir tanıdığınız var mı acaba ?

mesut hocam size bir sorum olucak. gezenbilir diye bir sitedede muhtemelen üyeliğiniz mevcut. o siteden sapanca - kocaelindeki dağ yollarını bilen bir tanıdığınız var mı acaba ?

gezen bilir sitesinden bir tanıdığım yok,ama bu motosiklet net sitesinde yusuf hocam var,kendisi sakarya hendekte ikamet ediyor,oda gezmeyi çok seven birisi, sitedeki adı FUSUY 364,İsterseniz onunla bir irtibata geçin derim,saygılar...

tde

Ellerinize sağlık. süper gezi olmuş. sizi gördükçe imreniyorum. Dahada çok hevesleniyorum. darısı başıma artık.

Geç oldu ama güç olmadı... Harika bir gezi harika doğa fotoğrafları,kendim gezmiş kadar oldum.Tebrikler.

Geç oldu ama güç olmadı... Harika bir gezi harika doğa fotoğrafları,kendim gezmiş kadar oldum.Tebrikler.

burada ilk defa video denemem olmuştu,amatörce tabi,gezmek gerçekten çok güzel birşey sizlerede tavsiye ederim,insanın kafası rahatlıyor be dostum,eskişehirden selam olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar