Beyler bugün motorum 10150km maşallah lakin motor yağı 500km önce değişti ve 8000'de bakımını yaptırdım uzun yola çıkıcaktım diye. bugün 10.000'i geçtikten sonra fark ettim yol bilgisayarında OIL yazısı yazıp sönüyor yağ seviyesine falan baktım bi sıkıntı yok neden böyle yapıyor bilen var mı?
Bizim motorlarda yağ sensoru sadece yağlamada var,
Oil yazisi tamamen yazilimsal bir is yani bayii yag degisiminden sonra yag kmsini sıfırlamamistir korkmanıza gerek yok
Bu gibi arkadaslar icinde söyle bir hatirlatma yapalım akillarinda bulunsun,
Bakimdan sonra mutlaka gostergeye bakınız yag km sayacı sifirlanmis mi diye
Birde erken bakima girenler standart bakim kmsi yaziliyor 969'da girdim 1000km yazılmış garanti kağıdına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
beyler r25 ilanlarına bakıyorum nerdeyse yarısı cc yükselteceğimden satılık yazıyor. Yanlış anlamayın ama çoğu kişi bunu ilk motor olarak aldı. taş çatlasın 7 aylık mevzu ne kadar km yaptında , tecrübe edindin de cc yükseltiyorsun demezlermi adama. ??
Arada ilk motoru olmayanlarda var hocam gömme bizi

ayrıca motoru aldım ama cok rahat çıktığı hizdan sonrasi, benim icin hiz degil boşa sarfiyat,
Niyetim cbr650F ti

sebebini merak eden akadaslarima tube'a cbr650F akrapovic exaust yazip kirmizi jant şeritli motora bakiniz

ama onu alsamda gözüm benim R25'e bakar bu tasarımda keske cc yuksek araclar olsa
Bide bilmiyorum baktınız mi ama ben dusuk hizda golgesine bakarken motorun ön kısımdan H2 suruyormusum hissine kapiliyorum bilmem farkeden var mi