Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bir kere açmadım o bezi :) Ordan burdan tornavida arıyrum bende. Bakayım Ctesi :)
Sararma sadece bende var sanırım. Alet dışarda da durmuyor ama allah allah.

çok fazla uzun olmayan tornavida da işini görür. Sanırım sadece sende var daha önce sararma konusuna rastladığım söylenemez :)

Motorla verilen çantanın içinde ne oluyo ben çanta falan aldığımı hatırlamıyorum da

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Merhaba. Ben söylediğiniz ayna uzatma aparatını kullanıyorum. Beklentiniz nedir bilmiyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Tabi ki gidona takılmış bir ayna kadar başarılı değil, sonuçta ne takarsanız takın orjinal aynanın açısı sebebiyle çok dışa çıkmıyor. Ancak orjinal aynaları kullanmak isteyenler için kullanışlı bir ürün.
kör noktası oluyo mu hala.hem sağ sol dış hemde arkanı görebiliyo musun?bence bizim aynaların tarzını değiştirmek gerek motora uysun die V şeklinde yukarıya doğru hafif dışa kıvrımlı yapmışlar biraz daha yanlara açılır yapsalarmış on numara olurdu

ZRN

Motorla verilen çantanın içinde ne oluyo ben çanta falan aldığımı hatırlamıyorum da

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

kör noktası oluyo mu hala.hem sağ sol dış hemde arkanı görebiliyo musun?bence bizim aynaların tarzını değiştirmek gerek motora uysun die V şeklinde yukarıya doğru hafif dışa kıvrımlı yapmışlar biraz daha yanlara açılır yapsalarmış on numara olurdu

Kör nokta sorunu yaşamadım, hatta belki de en iyi kör nokta sorununu çözüyor. Tam arkayı görmek için ise eskisi kadar olmasa da özellikle sol aynadan bakarken duruma göre hafif dirseği kapatmak gerekebiliyor. Dediğin gibi aynalar kıvrımından ötürü sıkıntılı ama o ilk aldığım zamanlardaki rahatsızlığı duymadım taktıktan sonra. Aslında en güzeli, yurt dışı forumlardan okuduğum kadarıyla, aynaları iptal edip gidona takmak ama o da bu motorlara yakışmıyor maalesef. Tanıdık bir tornacı varsa belki burada daha ucuza çözülebilir olay.

Arkadaşlar bu aynaları nasıl uzatabiliriz? O kadar ayarladım uğraştım ettim yok arkadaş omuzumdan başka birşey göremiyorum. 4-5 cm uzasa tam olacak.

Ayna konusunda ben ufak yuvarlak dışbükey ayna siparişi verdim. Çinden gelir 1 ay içinde :)
Normal ayna üzerine yapıştırıp deneyeceğim. Ufacık birşey zaten.

Baya ümitliyim, bakalım ne kadar faydalı olacak...

Sipariş verdiğim ayna şöyle bişey:

mZtT45CQo8tMiIFVgS7x9Rw.jpg

Ayna konusunda ben ufak yuvarlak dışbükey ayna siparişi verdim. Çinden gelir 1 ay içinde :)
Normal ayna üzerine yapıştırıp deneyeceğim. Ufacık birşey zaten.

Baya ümitliyim, bakalım ne kadar faydalı olacak...

Sipariş verdiğim ayna şöyle bişey:

http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mZtT45CQo8tMiIFVgS7x9Rw.jpg

ben bundan aldım abi, r25 ve xj6 aynası ıcın cok buyuk aynanın yarısını kapatıyor bu yuzden çok saglıklı olmadı, araba aynasına taktım ben araba için zaten bu

Kör nokta aynasını r25 taktım kullanışlı gayette şık duruyor tek sıkıntısı yakını uzak gösteriyor alışana kadar sıkınt.

Arkadaşlar benim motordaki zincir sesi bıkkınlık getirdi artık güzelce temizleyip yağlasam bile çok rahat kaskın içinden duyabiliyorum o zırıltıyı ancak bu ses sadece gaz verdiğim durumlarda geçerli motor kompresör durumundayken herhangi bir ses gelmiyor başka bir r25 le de karşılaştıramadım acaba sizde de durum böyle mi ?

Arkadaşlar benim motordaki zincir sesi bıkkınlık getirdi artık güzelce temizleyip yağlasam bile çok rahat kaskın içinden duyabiliyorum o zırıltıyı ancak bu ses sadece gaz verdiğim durumlarda geçerli motor kompresör durumundayken herhangi bir ses gelmiyor başka bir r25 le de karşılaştıramadım acaba sizde de durum böyle mi ?

aklın sürekli zincir sesinde olursa sürekli duyarsın duymak istemesen bile :) takılma fazla r25 le alakalı bi durum degil aynı zincir cbr dede var onlardanda geliyo ses.

Düşük hızlarda geliyo bende zincir sesi. 50-60 arası çok duyuyordum.
Şimdi ya alıştığımdan yada yağdan ötürü hiç duymuyorum.
Her depoyu doldurduğumda zinciri yağlıyorum. Sizinki yağsız kalmış olabilirmi?

aklın sürekli zincir sesinde olursa sürekli duyarsın duymak istemesen bile :) takılma fazla r25 le alakalı bi durum degil aynı zincir cbr dede var onlardanda geliyo ses.

Teşekkür ederim. Sanırım alışmam biraz zaman alacak :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Düşük hızlarda geliyo bende zincir sesi. 50-60 arası çok duyuyordum.
Şimdi ya alıştığımdan yada yağdan ötürü hiç duymuyorum.
Her depoyu doldurduğumda zinciri yağlıyorum. Sizinki yağsız kalmış olabilirmi?

Yağsız olamaz çünkü daha dün yağladım ve ses hala geliyor artık alışıcaz yapacak birşey yok sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Yağsız olamaz çünkü daha dün yağladım ve ses hala geliyor artık alışıcaz yapacak birşey yok sanırım

forumda manisalılar 3- 4 kişi oldu valla :)

Arkadaşlar yamaha bayisinde Lem marka kaskları tavsiye ettiler.Özellikle R25'in renklerine uyumlu diye çok satıyoruz ve bunun için getirdik dedi bayii ama bana satış psikolojisi gibi geldi.Bu markayı bilen ve kullanan arkadaşlar var mı ? Kasklar kafada duruşu güzel, güneş vizörü var fiyatı 117 € civarında 365 TL civarında.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler :)

kJzBEW.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar yamaha bayisinde Lem marka kaskları tavsiye ettiler.Özellikle R25'in renklerine uyumlu diye çok satıyoruz ve bunun için getirdik dedi bayii ama bana satış psikolojisi gibi geldi.Bu markayı bilen ve kullanan arkadaşlar var mı ? Kasklar kafada duruşu güzel, güneş vizörü var fiyatı 117 € civarında 365 TL civarında.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler :)

[url=http://hizliresim.com/kJzBEW][url]http://i.hizliresim.com/kJzBEW.jpg[/url][/url]

tam olarak satış psikoljisi markayı ilk defa duydum,güzel bir kask alınıp reklamcıda tasarlatabilirsin,renk uyumu için kask almak saçmalık olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar bi sorum olcak bilgisi olan arkadaşlara motorumun 10bin bakimi geldi hatta gecti bugün oil yazisi yanip sonmeye başladı kışın motoru kullanmiyicagimdan bakim yaptirmak istemiyorum fakat suan havalar güzelken kullanmak istiyorum bu durumda motoru bir kac gün kullanmak cok mu sakıncalıdır hic riske atma kapat kullanma yada bakimini yaptir mi dersimz tavsiyeleriniz nelerdir

Hangi marka yağ kullanıyosun?
Bazı yağlar çok dandik yağladıktan sonra zincirde kalmıyor. Eğer öyle bir yağsa ses normaldir.

forumda manisalılar 3- 4 kişi oldu valla :)

Aynen olduk valla manisanın neresinde oturuyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Hangi marka yağ kullanıyosun?
Bazı yağlar çok dandik yağladıktan sonra zincirde kalmıyor. Eğer öyle bir yağsa ses normaldir.

Sanırım hiç duyulmamıştır bu yağ markası Mondoil diye bir marka :) bayağı kalıyo zincir üzerinde ama ben kaliteli bir yağla tekrar yağlayayım en güzeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar