Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Redline ısıgını ayarlarken anlık yakma ekranı bozuldu diyelim 3 litre yazcaksa 21 litre falan yazıyor nasıl düzeltirim

Kardeşim mrb.
Farın tam arkasında kadran tarafından baktığında sol üstte ve sağ altta 2 tane civata var sol üstteki yıldız tornavidayla çevriliyor sağ alttaki için ise 10 anahtar kullanman lazım sol üstteki civara farın aşağı yukarı hareket etmesini sağlıyor sağ attaki ise farın dışa içe hareket etmesini sağlıyor

Cevabınız banaydı sanıyorum. Bi akşam deniyeyim bunu ben. Çok teşekkürler

Gaza geldim reklamcıda motorun üstüne adımı yazdırdım iyi duruyor mu sizce yoksa çıkarsam mı?

CTdQjmuUEAENV7V.jpg

Gaza geldim reklamcıda motorun üstüne adımı yazdırdım iyi duruyor mu sizce yoksa çıkarsam mı?

https://pbs.twimg.com/media/CTdQjmuUEAENV7V.jpg

Okadar da abes durmamış. Türk bayrağı da yakışmış. Hem olası bir kaza anında kan grubunu falan belirttiği için gayet faydalı.
Yinede gözüne çok iğreti geldiyse daha ufağını yaptırıp kaskına da yapıştırabilirsin ama bence sorun yok, şimdiki halide iyi :cat:

Öncelikle Selamun Aleyküm bende geçen hafta dayanamayıpta aldığım r25imin kullanım kılavuzunu almayı unuttum ve Çankırıda yaşıyorum bilgi almak istiyorum ama ankaraya şuan gidemediğim için sizden yardım istiyorum abilerim şuanda aranızda en küçük belkide ben olabilirim yaşım 18 eğer size karşı bi yanlışım olursa ki acemiliğimdendir şimdiden özür dilerim :)

Öncelikle Selamun Aleyküm bende geçen hafta dayanamayıpta aldığım r25imin kullanım kılavuzunu almayı unuttum ve Çankırıda yaşıyorum bilgi almak istiyorum ama ankaraya şuan gidemediğim için sizden yardım istiyorum abilerim şuanda aranızda en küçük belkide ben olabilirim yaşım 18 eğer size karşı bi yanlışım olursa ki acemiliğimdendir şimdiden özür dilerim :)

Güzel kardeşim kullanma kılavuzunu şu linkten indirebilirsin, senin için upload ettim: R25 Kullanıcı El Kitabı Download Linki Tıkla

Dosya pdf formatında. Adobe Reader isimli ücretisiz programla açıp okuyabilirsin. Kitapçığa mutlaka baştan sona bir göz at güzel bilgiler içeriyor.

Motorun rodajdayken zorlama, hız denemeleri yapma, ilk 1000 km boyunca 7bin devri pek aşmamaya çalış.

Yeni motorun da hayırlı olsun bu arada.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim kullanma kılavuzunu şu linkten indirebilirsin, senin için upload ettim: R25 Kullanıcı El Kitabı Download Linki Tıkla

Dosya pdf formatında. Adobe Reader isimli ücretisiz programla açıp okuyabilirsin. Kitapçığa mutlaka baştan sona bir göz at güzel bilgiler içeriyor.

Motorun rodajdayken zorlama, hız denemeleri yapma, ilk 1000 km boyunca 7bin devri pek aşmamaya çalış.

Yeni motorun da hayırlı olsun bu arada.

SuleymanE Ağabeyim yardımların için çok teşekkür ederim 😄

Kısa saplı tornavida bulayım deneyeceğim hemen.
Birde benim fren ve debriyaj kolunda sararmalar var. Nasıl geçirebilirim.
Yoksa spor manetleremi yönelsem.

Kendi üzerinde gelen tornavidayla yapabilirsin o sığıyor oraya ve farı düşürmek için tornavidayi sola doğru çevir. Sararmalar konusuna gelirsek o konuda benim bir bilgim yok malesef

Selam arkadaşlar,

benim makine 300km oldu sayılır. tüketim 4.3 LT olarak gözüküyor. çok memnunum hem lastiklerden hemde motorun kendisinden. stok egzoz sesi çok hoş :D özellikle avm otoparkında fena şekilde yankılanıyor, bir ara dedim ulan delindi mi bu meret :D

şu video'da yeni başlayan arkadaşlarımızın Rodaj evresinde yardımcısı olur,

tekeriniz düz bassın.

Arkadaşlar bu aynaları nasıl uzatabiliriz? O kadar ayarladım uğraştım ettim yok arkadaş omuzumdan başka birşey göremiyorum. 4-5 cm uzasa tam olacak.

Kendi üzerinde gelen tornavidayla yapabilirsin o sığıyor oraya ve farı düşürmek için tornavidayi sola doğru çevir. Sararmalar konusuna gelirsek o konuda benim bir bilgim yok malesef
Bir kere açmadım o bezi :) Ordan burdan tornavida arıyrum bende. Bakayım Ctesi :)
Sararma sadece bende var sanırım. Alet dışarda da durmuyor ama allah allah.

ZRN

Kardeşim ecnebiler şöyle bir parça koyup aynayı uzatıyorlar, aynısı deneyebilirsin ancak fiyat biraz uçuk ne yazık ki.

http://www.ebay.com/itm/Mirror-Extenders-Spacers-for-the-2015-Yamaha-YZF-R3-R25-/262105254721?hash=item3d06b0cb41:g:DIsAAOSwd0BVzLTo&vxp=mtr

Merhaba. Ben söylediğiniz ayna uzatma aparatını kullanıyorum. Beklentiniz nedir bilmiyorum ama işe yaradığını söyleyebilirim. Tabi ki gidona takılmış bir ayna kadar başarılı değil, sonuçta ne takarsanız takın orjinal aynanın açısı sebebiyle çok dışa çıkmıyor. Ancak orjinal aynaları kullanmak isteyenler için kullanışlı bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar