RS200 YIKADIKDAN 1 GN SONRA ÇALIŞMADI

Motosikleti
Yok
rs200 motorum var motoru yıkadım ve 20dk kadar sürdüm kullandım ardından evimin yanına park ettim ve yıkadıktan 1 gün sonra motor sürmek için çalıştırmayı denedim , gösterge ışıkları yanıyor ama marş basmıyor hiç ses yok tık yok , bazı kişilere sorduğumda ise vitesi 2 ye at vurdur dedi denedim olmadı, birileri bujiye su kaçmıştır dedi ama su kaçsa ateşleme yapar marş basmaz diyenler oldu birisi ayak müşirini temizle dedi başkası motora şase yaptır diyor nasıl düzeltsem

Motosikleti
Ns200 15"
Marşa bastığınızda "tık" diye ses alıyorsanız akü zayıflamıştır, takviye ile çalıştırmayı deneyiniz.

Motosikleti
mtor iyi değil, sürmeyin ona
multimetre var mı? marş basarken multimetre ile akü gerilimini kontrol edebilirsin, hangi motorda olduğunu unuttum ama bir motorda benzer durumu yaşadık biz, tabi o motoru yıkamamıştık ama durduk yere marş basmıyordu ve kontrol ettiğimizde akünün marş basma esnasında geriliminin diplere indiğini gördük, işin garip yanı ise akü gerilimi diplere inerken göstergede kapanma yada sapıtma yoktu.

akünün dolu olduğunu bilmek lazım, böyle ezbere iş olmaz. kısa devre yapıp boşalmış olabilir sonuçta.

Motosikleti
Yok
multimetre var mı? marş basarken multimetre ile akü gerilimini kontrol edebilirsin, hangi motorda olduğunu unuttum ama bir motorda benzer durumu yaşadık biz, tabi o motoru yıkamamıştık ama durduk yere marş basmıyordu ve kontrol ettiğimizde akünün marş basma esnasında geriliminin diplere indiğini gördük, işin garip yanı ise akü gerilimi diplere inerken göstergede kapanma yada sapıtma yoktu.

akünün dolu olduğunu bilmek lazım, böyle ezbere iş olmaz. kısa devre yapıp boşalmış olabilir sonuçta.
Multimetre ne oldugunu bile bilmiyorum

Motosikleti
Multimetre ne oldugunu bile bilmiyorum
google arama motoru bile artık yapay zeka, dilediğin her şeyi sorabilirsin, istersen şiir bile yazabilirsin, çok güzelmiş deyip benzerlerini önerir, sohbet eder seninle.

ben yine yardımcı olurum ama basit bir malzeme, açıklanacak bir yanı yok, google ye sorarsan daha iyi anlatır benden.

Motosikleti
Yok
google arama motoru bile artık yapay zeka, dilediğin her şeyi sorabilirsin, istersen şiir bile yazabilirsin, çok güzelmiş deyip benzerlerini önerir, sohbet eder seninle.

ben yine yardımcı olurum ama basit bir malzeme, açıklanacak bir yanı yok, google ye sorarsan daha iyi anlatır benden.
Yok bizde olsa multimetre

Motosikleti
Yok bizde olsa multimetre
akünün voltajında sorun varsa bunca adam boşuna yorulmuş ve cevap yazmış olacak, bir tane multimetre satın alabilirsin en ucuzundan, her türlü işini görür, bir miktar yanlış gösterir en kötü ihtimal ama işini görür.

düzenleme, bak trenyolda 185 tl ye var, yakıt parasından ucuz, alırsın artık, lazım olur zaten sürekli.
https://www.trendyol.com/genel-mark...ri-p-35459717?boutiqueId=61&merchantId=119133

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar