Son durum nedir
Son durum nedir

la haber verdim, içini ne döktün be...
bende çocugun acısı depreşmesin die yazamayıp aşağı kaysın die bekliodum
Yalnız konu... senin o kapıya gidene kadar ve aşık oldugun yere kadar öyle güzeldi ki..
sonrasında senin toparlanmıs olmana sevindim arkadaşım..
Ama ama, genede bırak yaşadığın güzel ve kötü şeyler orda oylecene kalsın...
Sen hayatına devam et...
Rusya' da kadından ötürü aşk acısını da ancak bir Türk çekerdi zaten seni selamlıyorum yoldaş :queen:
Bütün şirket laptop' un karşısına geçti attığın fotoğraftaki hatun mermerden mi yontulmuş yoksa gerçek mi diye ayırt etmeye çalışıyoruz sen hala yok mail attım deyip duruyorsun, la Rusya' dasın bi ayıl kendine gel daha ne kızından, aşkından bahsediosun :queen:
Konu başlığının ;
"Biten bir aşkın ardından gidilen Rusya'da taş taş üstünde davay davay hobareeyyyy" olarak rezive edilmesini oylamaya sunuyorum![]()
Tamam biliyorum espiri yapılıyor ama yanlış anlaşılmamak üxere şöyle bir dip not düşmek istiyorum.
En nihayetinde uzun soluklu bir ilişki idi bu anlattığım ve daha önceler de kopmalar yaşandı. Sağlam bir ayrılığızda ben yine eski sovyetlere bağlı bir ülkedeydim ve asla dönüp bir başkasına bakmadım. Bunca zaman yine Türkiyede de birçok güzel bayan arkadaşla oturduk konuştuk hasbıhal eyledik. Alenen yazılana dahi dönüp bakmadım. Mesele Rus hatun meselesi değil. Artık bitmesi gerekiyordu ve bitti.
Bide Rusya denilince aklınıza heryerde böyle hatunlar var diye gelmesin. Zevk sahibi bir insanım aradım buldum. Emeğe saygı lütfen![]()
Ben diyorum ki filmin sonu böyle bitmiş.
Sen illa 250 bölüm dizi çekeceksin.
Dip not : Bölüm başı 10 bin TL'ye oynarım. Yanlız dizinin Rusya setinde çağırın beni![]()
Son attığınız fotoğraf hikayenize ağlayan arkadaşlara çok ayıp oldu :cherry: