- Konu Yazar
yunus kardes isimin çok güzel kalbinde güzel. müslümanın müslümana yapmış olduğu dua kendisinin kendisi için yapacağı duadan daha kuvvetlidir.
beş vaktin beşindede inşallah senin sevdiğine kavuşman için dua edeceğim. benim duamda gösteriş yoktur içtenlik vardır iman vardır gözyaşı vardır. dua zaten bu şekilde olmalı. senin sevdiğine kavuşman için kuru kuruya normal bir insanla konuşur gibi değil gerçekten allaha yalvararak edeceğim inşallah.
AMİN !:cat:
Allah senden razı olsun dostum. Başka ne söylenilebilir bunun karşılığı olarak bilemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Evet bi erkek ne kadar narin bi kadin isterse kadinda güçlü erkek ister. Bunu ben geç farkettim, asla güçsüz onursuz biri değilim, ama onun karşısında nasıl bu kadar aciz kalabildim inanamıyorum utanıyorum kendimden. 3 yıl geçti ilk aşkımdı, hala ne zaman duygusal bi şarkı çalsa göğüs kafesime bu yumru oturur iğneler saplanır. Herşeyine göz yumdum görmezden geldim, gözgöze gelince eriyip bitiyordum, bazen rüyama giriyor ne kadar da özlemişim doya doya sarılıyorum sonra bi anda uyanıyorum kirpiklerim ıslanmış olarak, onunla konuşurken bile sesim titrer yüzüne bakarken tatlı bi utanç gelirdi. Neyse daha fazla anlatmayım. Ondan sonra toparlamam zor oldu hala eksikliğini hissediyorum diyebilirim. Bundan sonra biz diye birşey olmayacak biliyorum. ama aynı hataları başkası adına yapmam.
Daha önceki sayfalarda 'benlik duygusu, onur ve gurur' gibi konular hakkında düşüncelerimden bahsetmiştim. Tabiiki her insana göre farklı kavramlardır ve tabiiki her insan yaşanmışlıklar üstüne farklı tepkiler verebilir farklı yollardan geçebilir. Tavsiyelerin için yinede teşekkür ediyorum ve sende bir etkiye sebep olmayacağını bile bile bende sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Yaşadıklarından yada kendini sevdiğin insan uğruna düşürdüğün durumlardan pişmanlık yada utanç duymamalısın. Bu senin hayatın ve henüz bir zaman makinası icad edilmedi geçmişe gidip hatalarımızı engelleyebileceğimiz.
Bu bir kadın karşısında küçük düşmek, güçsüz yada zayıf görünmek değildir. Bu yapılanlar, bu düşülen hal kendi içinde taşıdığın sevgi uğrunadır ve şahsen üzerinden yıllar geçse de bu çabalarımdan utanç değil gurur duyarım.
Saygılar..