Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)

Admin den cevap bekliyoruz ?

• Cevap bekleyenler

Oy: 44 62.9%
  • Cevap vermesede olur diyenler

Oy: 26 37.1%

• Kullanılan toplam oy
    70
Rumuzu aston mu askonmuydu tam hatirlayamadim ama cok eski bir uye abimizdi. Eski sicaklik kardeslik ortami kalmadigini , etkinlik vs olmadigi , yeni uyelerle ilgili bir takim sikintilar vs, artik girmedigini soyledi.

Askon'da eskiden pioneer marka motor vardı sanki karıştırmıyorsam :)

Bizim mt grubu ne durumda acep.. Gelen olarrr mı bir sorayım, kahveler kimden ona gore? Yousuffer?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Askon'da eskiden pioneer marka motor vardı sanki karıştırmıyorsam :)

Cbf mi mondialmi vardi tam secemedim top sakalli uzun sacli bir abiydi. İyi ve sicak kanli yardimseverdi.

Moderatör
Pazar günü sadece Balkanlardan soğuk hava dalgası gelir. Başka da gelen olmaz.
Dağılabilirsiniz :p

Pazar günü yoğunum ama bugun belgradın oralarda olucaz arkadaslarla biraz viraj yapmaya çalısıcaz :)

Motosikleti
600RR
yolun üzerinde tavuk varsa onları ben hallederim ama birinin motorunu almam lazım,snapy o kadar yola gidemez şişer hemencecik:p

ben yarın bi yerlere gitmeyi düşünüyorum. bir de artçım var. ama gidiş 2 geliş 2 saat kullanmak istiyorum en az. 1 saat yol az geliyor abi biraz gitmek lazım. burdan bişey çıkmazsa veya kafamıza yatmazsa biz kendimiz takılacağız.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Etkinlik ve buluşmaları seneler önce yaşanan bazı olaylardan dolayı bıraktık. Üyelerimiz kendileri bireysel etkinlik düzenleyebiliyor.

Her ne kadar havalar soğuk, yaz biteli çok olsa da mangal ateşi ile ısınabiliriz. Ücretsiz mangal etkinliği için bir çalışma yapalım.

Snapy-x ile bağlantıya geçelim :)

Son düzenleme:
Adam admin demiş.
İşin ilginç tarafı admin hayali karakter bizim forumda, sadece haber neyin falan eklemek için :p

WC4VW5.gif

Etkinlik ve buluşmaları seneler önce yaşanan bazı olaylardan dolayı bıraktık. Üyelerimiz kendileri bireysel etkinlik düzenleyebiliyor.

Her ne kadar havalar soğuk, yaz biteli çok olsa da mangal ateşi ile ısınabiliriz. Ücretsiz mangal etkinliği için bir çalışma yapalım.

Alper timmmmmmm' den bekleyiss icerisindeyiz ;) durtim de;))

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

önceki yılların olaylarını da forum üyeleri olarak admin'e yüklüyoruz zaten,nasılsa sanal bir kişilik ! :)
Sen bir bireysel etkinlik düzenle,burada duyurusunu yap,katılan muhakkak olur (yüz yüzelli kişi kadar)
bu arada snapp-x ye dokanmayın şimdi,öyle haftada iki üç tavuk ile ikimiz bile zor doyuyoruz,ama lezzet müthiş,sonuçta köy tavugu ! :)
Yılbaşına doğru hindi ve kaz mevsimi başlar o zaman daha da bereketli olur tabii .köy kümeslerinden" tavuk,hindi ürkütürüm ,yola sürerim de kazaya sebeb olur"diyen tilki arkadaşlar ayrıca snapp-x ile özelden temasa geçebilirler.

Son düzenleme:
MT yönetiminin top ayağına gelmiş farkında değil.

Bajaj dan alacağı bir tane AS150 test motoru ve hediye 10 kg GDO lu tavukla haftaya bi mangal etkinliği olsun hem yemek hem motor testi diyince bak orayı nasıl yıkıyorlar... 1 taşla 3 kuş!

Bunları da biz söylemeyelelim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar