200RS, 200NS ile birebir aynı güçte.Motor ns'de kullanilan motorla ayni vesadece 1.5 hp guclendirilmis. Ne gibi sorunlari var ns'nin bunu ilk defa duyuyorum
R25 sahibiyim son benzin alışımdan bu yana 50km civarı geçti şu an ki yakıt tüketimim 7 litre üzeri, bunun uzun yolda 4.5' e de düştüğü oluyor ama ev iş arası dik yokuşlar ve sık trafik olduğu için en iyimser 6.5 altına inmiyor tüketim.
Yahu kullanan adam 6-7 litre yakıyorum diyor sen hayır diyorsun.
Motor ns'de kullanilan motorla ayni vesadece 1.5 hp guclendirilmis. Ne gibi sorunlari var ns'nin bunu ilk defa duyuyorum
Karma kullanımda r25 5 litre yakar. Bir yerlerinizden uydurmayın....
Yakit konusunda bir yerinden deger uyduran yok, forumun aktif kullanicisi ve r25 sahipleri kendi kullanimlarindaki degerleri yaziyor.
Ben 4,8 gordum, Yousuffer 4,4 ortalama ile kullaniyordu, Suleyman E 4 lt, Bune ise Istanbul ici trafikte 6 lt yakiyormus. Bana gore de cok ama sallamayin, su kadar yakarsiniz en fazla demek olmuyor iste.
ermanın xj6 ne yakıyor?
Xj6 ben yogun trafikte sıkıştirarak kullaniyorum 6 yakiyor. Sakin kullanimda 5 litre. R25 e 6 7 litre yaktiriyosaniz motora yazik arkadaslar bende seri kullandim r25 i 5 litre yakti.