Demek ki yeterince seri kullanamamışsın

Ya da nasıl seriliği yetmedi ki aldıktan bir kaç ay sonra satıp xj6n alma ihtiyacı uyandırdı? Benim klasik evden işe işten eve gidiş gelişlerimde 7 litre yakıyor, ben aman debriyaj kolunu çekeyim bi sonraki ışıklara yakıt haracamadan gideyim diyen biri değilim aradan ani kaçarım hiç bi aracın yanında, arkasında, önünde gitmeyis evmem, aynada araç dibime girerse uzarım, önümde taksi yada minibüs varsa uzarım, kısaca belanın geleceğini hissettiğim yerde durmam. Maaşallah motorda seri, millet egzoz tatkrırıyor sesi az diye bence sesi fazlasıyla yeterli, kimi teker yapamıyorum diyor torku az diye, aha video aşşada sesi de yerinde torku da yerinde, kullanmayı bilirsen R25 driftte yapıyor, tekere de geliyor, egzoz diğer araçların dikkatini de çekiyor.
Benim vites geçiş ışığı 8 bine ayarlı, videodaki ışıktan motorun hangi devirde bağırdığı ve benim hangi devirlerde vites attırdığım gözüküyor, 7 bin devrinde vites attıracak adam R25 almasın gitsin cbr 125, yzf 125 alsın yada daha iyisi scooter alsın fıtı fıtı gezsin, motoru alırken onca detayına lastiğine baktık artizlik olsun diye değil limiti nedir onu öğrenmek için baktık. Çok şükür motor da limitlerine gelmeden dahi görevini yapıyor.
Bu videonun sonunda bi ufak video daha çektim motoru kapatmadan son bir kez ortalama yakıtı göstermek için ama ekran çok parladığı için çıkmamış ama merak edene gösterge de 7.2lt./100km ibaresi vardı. Ben 1000 bakımında da 5000 bbakımında da yağ filtrelerini değiştirdim, 5000 bakımında sıfır hava filtresi taktırdım, motul 300v yağ koydurdum kısaca bakımları da tam. Bu alet şehir içinde 7 bin - 10 bin aralığındaki vites geçişiyle 6 litrenin üstüne çok rahat çıkıyor. E-5' te yada Tem' de seyahat edip ben şehir içi kullanıyorum diyerek gelmeyin kalbinizi kırarım, orası şehirler arası yol ver kendini emniyet şeridine 3.5 lt bile görürsün. 2. viteste yokuş çıkarken o an ortalama 20 litre yaktığını gösteren bi alet bu hadi ben yalancıyım kendi bilgisayarı da mı yalan söylüyor?
Son olarak ben şikayetçi değilim alet basarsan adının hakkını veriyor supersport havasına bürünüyor basmazsan da nc750 gibi ruhu çıkıyor, ben ruhsuz motor istesem gider cbr 250 alırdım, agresif istedim R25 aldım memnunum. :cat:
https://www.youtube.com/watch?v=xbW_1IACrKo