Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)

Admin den cevap bekliyoruz ?

• Cevap bekleyenler

Oy: 44 62.9%
  • Cevap vermesede olur diyenler

Oy: 26 37.1%

• Kullanılan toplam oy
    70
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Admini hic gormedim bir etkinlik yapinda yuzunuzu gorelim bu pazar belgrat ormanlarinda ucretsiz belediyenin yerinde mangallı yaza veda partisi yaparmisiniz ? Ben sahsen kanal sahibi olsam senede 2 kez bu tur etkinlik yapardim.
Cevap bekleyenler ?
Not. Eski uyelerede ulasip onlarida cagirsanizda anılarınızı anlatsaniz bizde masal gibi dinlesek ya :pr:
Gecen 29 ekim kortejinde okan kömur kardesimle birlikte iken bu siteden eski bir üye ile tesaduf tanistik . dediklerini aynen aktariyorum,
Rumuzu aston mu askonmuydu tam hatirlayamadim ama cok eski bir uye abimizdi. Eski sicaklik kardeslik ortami kalmadigini , etkinlik vs olmadigi , yeni uyelerle ilgili bir takim sikintilar vs,
artik girmedigini soyledi.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Neden belgrad ormanı?

Abi mangal pahalıya kaçsada bi sahilde bulusma bile olabilir cumartesi-pazar günleri geziler olabilir böylece haftasonumuzu motosiklet seven kisilerle geçiririz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben gelemem,herher pazar Snapy-x Vakıflar köyünde tavuk pişiriyor :)
Bazen 2 tane oluyor,bazen 3 .ne kadar ezebildiyse :)

Pazar ben de varim ;

Istanbul MT`den en az 20 kisi var muhabbet ettigimiz halde bi turlu bulusamadigimiz. Aylardir haftasonuna izin kullanamadigimdan milletin melul melul gezi fotolarina bakiyordum sadece :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Sonbahar bitecek , kış mevsimine gireceğiz . Yaz ayına veda mı kaldı artık . :)

abi 5 kasımdayız ne yazından bahsediyorsun afedersin sabah totomuz donuyor :)

Her ne kadar kasım ayında olsakda havalar güzel arkadaş iyi düşünmüş bende yeni bir motosiklet sürücüsü olarak böyle bir organizasyona katılmak tanışmak isterim :)

Gelmek isteyeni (Cross motor olmazsa araziye giremezler) çift alan off road parkurunda bekleyebiliriz,

Hem mangalda yaparız ;)

sanıyorum 10,,15 vkişilik bir grup olarak biz çıkacağız...

Aynen aga bi zirve yapılsa güzel olur. Ben aydındayım ama ona göre. Hee bide mangala gelemem vejeteryanım. En iyisi siz kendi aranızda yapın :D

27 kişi cevap bekliyor yüzde 69/ lük bir kesim yanı admin yüzde 69 u es gecmemelisiniz . en azından bir cevap iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar