Motoru Basmak

Merhaba Arkadaşlar Bugün Ybr Motor Aldım Ama Boyum Kısa Oldugu İçin Kontrolde Sıkıntı Çekiyorum Sizce Biraz Motoru Basık Yaptırsam Sıkıntı Olur mu ? Amortisörlere

Arkadaşım boyum 1.60, 83 cm sele ile ktm kullanıyorum, parmak uclarımla değiyordum, seni anlıyorum çünkü milletin ayagı rahatca caaat die basarken bizimkisi değmior, guvensizlik yasıyorsun, saga sola dönerken hakimiyet kaybediyorsun, yanda ki en ufak arabanın sana değmesi ile olduğun yerde devrilebilirsin.. Şimdi gel gelelim bunları olayın basında yasıyorsun, zamanla motoru tanıycaksın.. Ama gene de servisteki ustam gel su amortisorlerden biraz yere basalım dedi, bi tık aşağı indim şimdi tabii ayagım gene tam basmıyor ama daha iyi hissediyorum, 1 2 cm seni rahatlatır..

Bende benim xmaxı yapmak istiyorum böyle var mı ist da tanıdık ustası olan :queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Ooo pıstırmaksa konu alırım bi dal,
bastırmak ne ya, o konya yöresine ait bişey, buralarda pıstırma, pıstırış, psıklı motor diye bilinir :D

konuyla ilgili tek anladıgım ve aklıma gelen pastırmadır :) onunda konuyla alakası yok :silent:

668_23.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-fiyat-son-232249643/detay Ben Şunun Gibi Bişey Demiştim Sizin Deyiminizle Pıstırırsak Motora Sıkıntı Olur mu ? :D :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-fiyat-son-232249643/detay Ben Şunun Gibi Bişey Demiştim Sizin Deyiminizle Pıstırırsak Motora Sıkıntı Olur mu ? :D :D

Linkte sıkıntı var ben açamadım

Sanırım kopyalamak istediğin link buydu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-fiyat-son-232249643/detay

images

Motoru bu hale getirmeyi gerçekten istiyor musun?

Yere tam basayım derken hem insanların önyargılarının hem de çukurların bir numaralı hedefi olacaksın sürüş güvenliği azalacak

Kısaca
#japonupicetme

Son düzenleme:
Apaçiler bunu iyice geliştirdiler kurcalaya kurcalaya 200 liraya air suspansiyon lu ön takım satılıyor artık :D

Valla Bende Basmak İstemiyom Ama Malum Boy Kısa Düşürcem Gibi Oluyo Güvensiz Bi Kullanım Oluyo

ahe

hepinizi bucaya bekliyorum :queen::queen::queen::queen:

Neredeyse uretilen tum motosikletler icin alcaltma kitleri var dostum, oncelikle onlari arastirmani oneririm. Maliyeti 200 lirayi gecmez, ama super rahat edersin. Ozellikle motosiklet kullanan bayan arkadaslarima onerdigimden biliyorum, su an super rahat ediyorlar.

Dalga geçen arkadaşlar çok komiksiniz
. İnsan gibi boyundan muzdarip olduğunu yazmış
beyleeeeer Motoru basıcam motor alev atacak dememiş.
anladık hepiniz 210sunuz.
biraz saygı.

benım boyum 1.65 scooterım var nasıl bir scooterse ayaklarım yere parmak uclarım deyıyor ama bu bana yetıyor motor 110 kg geregınden fazla oldugun yerde yatırırsan tutamazsın :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar