Almak istediğiniz motosiklete gelecek olursak,
-Motosiklet çalışıyor mu ?
-Çalışıp yürüyor mu ?
-Motor durumu nedir ?
-Elektriksel durumu nedir ?
-Dış aksam ne durumda ?
Bunların hakkında net bilgi vermeni rica ederim.
Özellikle biryerden bulup resim ekleyebilirsen hatta bu resimler detaylı olursa en azından bazı bilgiler verebilirim.
Saygı ve sevgilerle
İLKAN
Üstad gs 500 için sabırsızlığımdandır profil bilgilerimi es geçip direk soruya yönelişim mazur görün
Kısaca motosikletin hikayesini anlatayım. Şuan ki sahibi borçlusundan parasını uzunca bi süre tahsil edemeyince, atlıyor pikapına gidiyor borçlunun yanına parasını istiyor. Borçlu da para olmadığını söylüyor. Bunun üzerine motorun satışını almak istiyor bizim eleman. Diğeri, anahtarı kayıp bulunca getireyim diye işi yokuşa sürmeye çalışıyor. Abi de önemli olmadığını söyleyip motoru pikapa atıp direk satış işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Şimdi motorun anahtarı yok anlayacağınız. Motor satılmadan önce aktif olarak kullanılıyormuş satıldıktan sonra da bir yılı aşkındır marş görmeden yatıyor. Yani motor ve elektrik aksamı tam bir muamma. Resimlerinden gördüğüm kadarıyla dış aksamda göze çarpacak bi kusur göremedim. Resimleri önümüzdeki günlerde edinebilirsem, ilk işim sizlerle paylaşmak olacak.
3500 lira motora verip, 2000 - 2500 lira da bakımı için para ayırabilirim. şimdi durum böyleyken en kötü senaryo üzerinden değerlendirecek olursak; diyelim ki motor yatak sarmış, frenler bitmiş, şanzıman dişlileri hiç iyi durumda değil elektrik aksamı ile ilgili de kusurları var. Bunların maliyeti 2500 lirayı geçer mi? 2003 model bu arada.
Aslında şöyle geriye dönüp yazdıklarımı okuyunca sorduğum soruların çok da mantiklı olmadığını gördüm. Galiba sizlerden al olum kaçırma bunu demenizi bekliyor gibiyim. Bilmiyorum, parça temini konusunda çok sıkıntı yaşamazsam ve parçalarının pahalı olmadığına ikna olursam fiyatı uygun gibi geldi bana.
Son düzenleme: