Bursa'da 6250 ye forumdan bir arkadaşın motoru vardı satmadıysa , o motor sağlamdır.
Satmadım.Yaza doğru satacağım.Herkes arıyor gelen yok.Kış ayı olmasına bağlıyorum.Yaza doğru fiyatı da yüksek yazarım millete iyilik yaramıyor.5900 tl ye veririm dedim yok.Arkadaşlara tavsiyem 8000 tl lik gs 500 lere baksınlar.Bi de 8500 tl lik var yaza üstüne 1500 tl koyup rahatlıkla satarmış.He onu alsınlar.Bide ne yakıyor diyenlere ayar oluyorum.Bir kere bile hesaplamadım.Gidin 125 likle gezin kardeşim o zaman.Forumu okuyanlara yazıyorum büyük motorun sefasıda cefasıda çoktur.Bakımları yaptıramam parçaları pahalıdır diye düşünüyorsanız ALMAYIN !!! motor işi zevk işidir.Ulaşım işin ikinci aşamasıdır.Ulaşcam derseniz gidin 125 lik 250 lik alın onlarda her yere gidiyor.kardeşim hayırlısıyla satılmış gibi gözüküyor
Motorumu satmayabilirim yada xt 600 le takaslayacağım denk gelirse.Motorsuz kalmakta var işin ucunda satarsak.Bu arada xt 600 'ün soz hızı düşük falan ama düşük süratlerde bile çok keyifli bir alet hele o bakışlar yemin ederim insanı arena'da gladyatör gibi hissettiriyor(Mübalağa)Xt 600'e binmiyorsunuz resmen çıkıyorsunuz üstüne boy 1.83 parmak uçlarım değiyor anca yere çok güzel çok.İçimde ölen duygular depreşti valla.
Hakkaten ybrolmuş 5000 Benim var biniyorum baya baya çinli)