Sakin kullanımda çok güzeldir özellikle rampalarda sizi mutlu eder hızlanması da çok güzeldir ama bir noktaya kadar..
PM attım...
Sakin kullanımda çok güzeldir özellikle rampalarda sizi mutlu eder hızlanması da çok güzeldir ama bir noktaya kadar..
Arkadaşlar, bu 100km/s. üzeri gidenler orijinal haliyle mi gidiyor? Benimki 100 görene kadar çatlayacak gibi oluyor, üzerinde durmak bile zor? Ön dişliyi 15'lik yaptım çok az rahatladı, şimdi arkayı 38'lik yapsam?
Bajaj Pulsar bile traktör gibi titrerken bu motorda titreşim olmadığını iddia etmek komik gerçekten.titreşim yok denecek kadar az
Bajaj Pulsar bile traktör gibi titrerken bu motorda titreşim olmadığını iddia etmek komik gerçekten.
Bajaj Pulsar bile traktör gibi titrerken bu motorda titreşim olmadığını iddia etmek komik gerçekten.
Yeniden okudum farklı bir anlam çıkaramadım.Yazılanları okuyup anlamadan cevap yazmak kadar olmasa gerek!
Mengü 16 beğenmiyorsan satarsın amacın ne anlamadım eskiden objektiftin şimdilerde sırf karalama yapıyorsun hemde kullanmana rağmen gerek yok dediğim gibi beğenmiyorsan sat alıcısı bulunur tabi motorunun durumu nedir bilemeyiz.
Ön 15 arka 38 dişli, lastiklerde 130/70 arka 110/70 ön, titreşim yok denecek kadar az, rahat rahat 90-100 arası gidiyorum titreşimsiz, son sürat; düz yol 120, yokuş aşağı 130, benzin tüketimim ortalama 100km/2,5lt (50TL benzin ile 400-450km yapıyorum).
Evet aynı cup motor gibi sürekli aşağı 4 vites
Sayın EKREM ATA bey yaklaşık 20 gündür... kadıköy bajaj servisinde amortisör keçesi siparişi verildi ve halen gelmedi. Her yazınızda asla yedek parça sıkıntımız yok diyorsunuz peki bu duruma ne diyeceksiniz... Saygılar gereğinin yapılmasını ARZ ediyorum...
Yedek parça tedariği konusunda ben de pek memnun değilim. Egzozum garantiden değişti 1 buçuk ay falan sonra geldi. Ama garanti konusunda sıkıntı çıkarılmaması güzel.
Değerli slymn; hic bir urun 20 is gununden fazla serviste kanunen bekleyemez. Bu süre azami süredir. Çoğu zaman çok daha kısadır. Varsa detay bana yazabilirmisiniz? [email protected]
Selamlar. ..