geçmiş olsun sol gidonun en altında bir kumanda var duran araçların yanından geçerken onu kullan bir zahmet geldiğini görsünler ve duysunlar :cat:
Son düzenleme:
"arka sehpa için bobin almayı düşünüyorum. 1-2 yerde bişeyler gördüm ama direk 650f için demiyor. motorla gidip bakacağım. var mı bobin alan eden. arka sehpa kullanan var mı aranızda?
arka sehpa için bobin almayı düşünüyorum. 1-2 yerde bişeyler gördüm ama direk 650f için demiyor. motorla gidip bakacağım. var mı bobin alan eden. arka sehpa kullanan var mı aranızda?
Bayiden alirken bilgi vermis olmalari gerekiyordu, 6 ayda bir bakima gidiliyor ki 4 yil bu sekilde garanti veriyor... Ben de Honda ya konu hakkindaki tepkimi satistan hemen sonra arayan honda cagri merkezi ne ' 6 ayda bir servise geldikten sonra motorun ekonomik omru olan 10 yil boyunca garanti vermeniz mantikli olandir' seklinde iletmistim![]()
Servis bakim kayitlarinin tutuldugu kirmizi 'Standart ve Uzatilmis Garanti Kitapcigi' da sayfa 38 de servisin doldurdugu kutucuklarda her 6000 km yada 6 ay olarak belirtilmis, buna uyulmadigi takdirde 4 yil garanti gecersiz sayiliyormus.
Bence de cok kisa sure az km yapanlar icin ama 4 yil garanti de bu sekilde rahatlikla veriliyor iste ...
Ben universal arka sehba kullanıyorum, sorunsuz. Arka maşayı tutan u profillerin içine de kauçuk yaptırdım, maşanın çizilme riski de kalmadı.
ebay veya aliexpress de bi dünya sehba mobini var,
örnek; http://www.ebay.com/itm/Swingarm-Spools-For-Honda-CB-650F-CBR650F-2014-2015-Black-D-/400932046895?hash=item5d5969882f:m:msO56pN-5Xd6GOKXFRm9OCA
"
"atgatt" a özel mesaj atabilirsin o kullanıyor hatırladığım kadarıyla. Ya da görürse yazacaktır
bugun bana da msj geldi pzt 6000 bakiminda degistireceklermis...kisa ve basit bir islemmis..
Hazır kitler var. Hatta kendiniz bile yapabilirsiniz. Direnç kablosu ile.