AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

telaşım yokta kışlık eldiven biranönce gelse eski eldivenim pek rahatsız :)

Soguktan yana muzdarip isen kışlık eldivenin gelene kadar hazırda kullandığın eldivenin üzerine şu yemek dağıtanların giydiği şeffaf-poşet eldivenlerden geçirirsen idare edebilirsin.
Sağolsun Türkiyeden kışlık eldiven diye bir eldiven satan abimizin ürünü ile aladağlara kampa gitmiştim. Yolda ellerim soğuktan uyuşunca bu yöntemi kullanmıştım :) epey faydası oluyor :D

DKN

hiiç para harcayamam eski eldivenleri diktirip diktirip giyerim

Hocam bu eldivenleri kışın kullanmak mümkün mü? Sıcak tutar mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Soguktan yana muzdarip isen kışlık eldivenin gelene kadar hazırda kullandığın eldivenin üzerine şu yemek dağıtanların giydiği şeffaf-poşet eldivenlerden geçirirsen idare edebilirsin.
Sağolsun Türkiyeden kışlık eldiven diye bir eldiven satan abimizin ürünü ile aladağlara kampa gitmiştim. Yolda ellerim soğuktan uyuşunca bu yöntemi kullanmıştım :) epey faydası oluyor :D

Aynen cantamda kalin çöp poseti var onu geciririm soguk oldugunda daha baslamadi tam soguklar :)

Faydalı bir başlık.... Takipteyim.. Güzel ürünler denk geliyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar

resimdeki bacak çantasından aldım 7,97 USD , 21 09 sipariş tarihim az önce teslim aldım , çok kullanışlı yani sadece cüzdan telefon ruhsat vb şeylerin dışında daha çok yeri var , disk kilidinden tut neredeyse cep tipi yağmurluğa ya da yedek t-shirte kadar sığdırabilirsiniz.
Tavsiye ederim.

http://tr.aliexpress.com/item/Black-Drop-Leg-Motorcycle-Cycling-Fanny-Pack-Waist-Belt-Bag-SH-DA/1456792097.html

Bacakta gezdirme için biraz büyük gibi geldi bana..

Bisiklet için alıyorsan al tabii ancak motosiklet ile elinde bunlar varken 50 60 km hizla dahi düşmeni istemem. Bayaaa bildiğin parmak uçları yarılıyor çünkü insanın.

Ürünler 20 gün ila 1 ay arasında teslim edilir genelde.

Bisiklet için alıyorsan al tabii ancak motosiklet ile elinde bunlar varken 50 60 km hizla dahi düşmeni istemem. Bayaaa bildiğin parmak uçları yarılıyor çünkü insanın.

Ürünler 20 gün ila 1 ay arasında teslim edilir genelde.

Yazlık dahi olsa tam parmak olsun diyorsunuz öyle mi?
Peki uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?

Yazlık dahi olsa tam parmak olsun diyorsunuz öyle mi?
Peki uygun fiyatlı bir öneriniz var mı?

Kesinlikle yarım parmak önermiyorum. Uygun fiyatlı ürün olayına birşey diyemeyeceğim. Ben hep bahsettiğim gibi kominenin ürünlerini alıyorum. Bana göre fiyat performans olarak oldukça uygun. Sana bir başka ürün uygun gelecektir. O yüzden konu hakkında pek yorum yapamıyorum

Kesinlikle yarım parmak önermiyorum. Uygun fiyatlı ürün olayına birşey diyemeyeceğim. Ben hep bahsettiğim gibi kominenin ürünlerini alıyorum. Bana göre fiyat performans olarak oldukça uygun. Sana bir başka ürün uygun gelecektir. O yüzden konu hakkında pek yorum yapamıyorum

Evet komine eldiven çok kaliteli görünüyor. Kargo dahil en ucuz eldiven 28$. Yarım parmak eldiveni sırf sinyal düğmesini rahat kullanmak için kullanıyorum. Tam eldiven sinyali kapatana kadar deli ediyor. Bide aklımı sinyalden alamıyor arada düğmeye bakıyorum, rahatsız bir durum. Acaba baş parmağı ucundan kessem mi ;)

[URL="http://goo.gl/bLycMg[/URL]
bu cantadan siparis eden/kullanan var mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O fiyata o kameranın oyuncağını alırsın anca. Hani kamera olsa bile 2 megapiksel felandır hiçbir işe yaramaz yani.

O fiyata o kameranın oyuncağını alırsın anca. Hani kamera olsa bile 2 megapiksel felandır hiçbir işe yaramaz yani.

bu yorumu neye istinaden yaptın. ürünün normal fiyatı 75-80 dolar civarında, şu anda indirimde olduğu için bu fiyat. yarın indirim
bitiyor.
bir de sadece gümüş rengi için geçerli bu fiyat, siyah renk istersen 72.39 dolar.

201504130914118442.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar