Sanırım motosiklet yasantimin sonuna geldim

valla dava açılmasa dese savcı al etide kemiğide senin istediğini yap.Varya dinlene dinlene dövmezsem şerefsizim :)

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, bencede o adamın peşini bırakmayın hak yerini bulmalı

arkadaşlar yemenizden içmenizden kesin bir kask kamerası kesinlikle edinin.Karşı taraf aracına hasar verdiğini belirterek benden şikayetçi olmuş:)tabi karakoldakiler sağolsunlar uyandırmamışlar adamı,kamera görüntüsü olmasa demekki haklıyken haksız duruma düşecektim.Malesef bu ülkede kanı bozuk adam çok fazla.Bu arada tamamen iyileştim,hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.

İyileşmenize çok sevindim...
Herşey gönlünüzce olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyileşmenize çok sevindim...
Herşey gönlünüzce olsun...

ah hocam kamera görüntüsü olmasa ağzımı açıp küfür edeceğimde yapmayacam ben onlar gibi kansız olmayacam

kaza anında eğer sizde kanıt yoksa size çarpan haksız bile olsa genelde böyle oluyor yalancılık çifkeflik hilekarlık hepsini yapıyorlar sırf bu yüzden 1000 lira masraf edip kamera aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:01 ----------

ayrıca bildiğim akdarı ile sana çarpan kişi kaçıp giderse kanunda mddesi olan "yardım etme ambulans çağırma imkanı varken ölüme kasten yaralamaya teşebbüüs" seçeneğine giriyor

bu sebeple çarpıp kaçan kişilerde kusur direk ona yazılıyor arkadaşıam emniyette çarpıp kaçan kişiyi plis haksız bulmuştu neyseki bir rahatsızlığı olmadı 2 haftada iyleşti

ben böyle kazayı s..m.resmen adam öldürmeye tam teşebbüs.hukuki süreçten sonra onun kafasını gözünü hoşaf etmek farz

geçmiş olsun son durum nedir ? böyle iş olmaz hem çarpıcaksın hemde aracıma zarar verdi diyeceksin . şu insanoğlu yaptığı hatanın arkasında birazcık dursa kardeşim duramadım cart curt masraflarını karşıyım pişmanım felan dese en azından insan olsa nerdeee . davanın sonucu hakkında bir durum varmi ?

buna benzer birşey geçen gün benimde başıma geliyordu. adam önüme daldı kaza yapıyordum neredeyse. az ileride ışıklarda durdu. yanında durdum kibarca motorlara dikkat etmesi için uyardım. hanzo ile tartışmaya başladık hiç bir şekilde kişiyi taciz etmememe rağmen. uzamasın diye bastım gidiyorum. hayvan pati ile kalkıyor. çarpmaya geliyor. sıkışık trafikte aralardan kaçarak uzaklaştım. yoksa benim sonumda arkadaş gibi olabilirdi.

İstanbuldayım şehrin her yeri mobeselerle ve güvenlik kameraları ile dolu olsa da kask kamerasına şart olduğuna inanıyorum. geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.

Çok severim indirir döver , yatırır.........

Bu kelimeleri sil, yarın bir gün adama başkası bir şey yapar, bu kelimelerden sen alta gidersin

bişeycik olmaz hocam,adamı ne aramışlığım var ne takip etmişliğim yapmak istedikten sonra yapılırda gerek yok hukuksal yollar varken yoksa adamın bütün bilgilerimi elimde var :)

öncelikle geçmiş olsun. iyileşmiş olmanıza sevindim. bende istanbulda trafikte işe motorumla gidip geliyorum. sj4000 im olmasına rağmen üşengeçlikten daha kaska takmamıştım (aslında motora da takmayı düşünüyorum) ama bu akşam eve gider gitmez bir yere takacağım mutlaka. insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. bir kere bir bayan sürücü kırmızı ışıkta beklerken üzerime çıkıyordu. önceden fark edip kenara çekilmesem içimden geçecekti. nedenini sorduğumda da "ayy pardon cnm yeaaa gaz ile frenin yerini karıştırdım" dedi!
sonuna kadar hakkınızı arayın ve mutlaka bizi de gelişmelerden haberdar edin.

şu an gelişme kaydedemedik ama kamera görüntülerin herşeyi çözeceğini düşünüyorum.Bende genelde kamerayı takmaya üşeniyordum.Önce kaskın tepesinde takılıydı sonra sol tarafa bağladım bakalım görüntü nasıl olacak diye sonundada olan oldu.Mahkeme süreci olduğundan görüntüleri koymuyorum hiç bir yere yoksa buraya koysam saymaya başlarız okkalı küfürleri :D

Brock07 geçmiş olsun öncelikle,
Ben simge,

Geçirdiğin trafik kazasından dolayı tazminat talebinde bulundun mu?
Yaşadığın sıkıntılardan dolayı hastane masraflarını ve iş gücü kaybını isteyebiliyorsun. Şİmdiye kadar herhangi biri bu konuda yardımcı olmadıysa beni arar mısın?02325020249

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar