arkadaşlar yemenizden içmenizden kesin bir kask kamerası kesinlikle edinin.Karşı taraf aracına hasar verdiğini belirterek benden şikayetçi olmuştabi karakoldakiler sağolsunlar uyandırmamışlar adamı,kamera görüntüsü olmasa demekki haklıyken haksız duruma düşecektim.Malesef bu ülkede kanı bozuk adam çok fazla.Bu arada tamamen iyileştim,hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
İyileşmenize çok sevindim...
Herşey gönlünüzce olsun...
buna benzer birşey geçen gün benimde başıma geliyordu. adam önüme daldı kaza yapıyordum neredeyse. az ileride ışıklarda durdu. yanında durdum kibarca motorlara dikkat etmesi için uyardım. hanzo ile tartışmaya başladık hiç bir şekilde kişiyi taciz etmememe rağmen. uzamasın diye bastım gidiyorum. hayvan pati ile kalkıyor. çarpmaya geliyor. sıkışık trafikte aralardan kaçarak uzaklaştım. yoksa benim sonumda arkadaş gibi olabilirdi.
İstanbuldayım şehrin her yeri mobeselerle ve güvenlik kameraları ile dolu olsa da kask kamerasına şart olduğuna inanıyorum. geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.
vuracaammm oni ☺☺☺☺
Bu kelimeleri sil, yarın bir gün adama başkası bir şey yapar, bu kelimelerden sen alta gidersin