Yandan Fermuarlı Kışlık Korumalı Pantolon Hk.

Son düzenleme:
Bi resmi ismi cismi var mı acaba bizde baksak da ona göre yorumlasak. LBC diye bi markada görmüştüm bahsettiğiniz özellikte pantolonu soğuk ve yağmuru da geçirmiyordu.

Kusura bakmayın link eklemeyi unutmuşum. Aynen bahsettiğiniz ürün.

Daha önce de yazdım, lbc markasını bilmiyorum spidi'nin aynı şekilde pantolonunu aldım yandan fermuarlı takıp çıkarılır içlik var,
"dizde" ve "kalça" da korumalıkları mevcut, fermuar ustunde cırtları mevcut,
soğuk geçirmiyor, yagmur geçirmiyor ve işe gelince cıkartabiliyorum, pratik, fakat fiyat buna göre biraz daha yüksek,
ama gayet uzun süreli kullanılır çünkü kumaş fln baya iyi, allah korusun düşmelerde kumaşlar patlıyor yırtılıyor,
gidip görmeden almayın, aynı zamanda mağazalarda iskontoda yapılabiliyor, iyi bişi alıp uzun süreli kullanıcaksın ona göre düşün derim..

İş yoğunluğum nedeni ile ne yazık ki mağazadan alma şansım yok. Bu yüzden kullanan arkadaşların yorumu benim için önemli. İlginiz, tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler.

gayet severek kullanıyorum. İç koruma cepleri astar kumaşından olduğu için sökülebiliyor ve diz korumalarını önceki pantolonumun korumaları ile değiştirdim. Yenilemem gerektiği zaman tekrar alırım. ama su geçirmez değil bu da aklında olsun. Dizden değil bacak arasındaki dikişlerin oradan su alıyor. Yeni modellerde belki bu soruna çözüm bulmuşlardır.

Aynen su geçiriyor. Önlem almazsan yağmurlu havalarda paçaların çok ıslanır.

bende revit in var benzeri. pek kışlık değil ama, soğuğu geçiriyor. yağmuru ise kesinlikle geçirmiyor.

http://urun.n11.com/pantolon/yandan-fermuarli-korumali-kislik-motosiklet-pantalonu-P17129570

Bu linkteki ürün hakkında benimde sorularım var. Korumaları ne derece güvenli? Yani bir tech90 tarzında kevlar korumalar var mı? Yeterli mi?

Tech90 giymek yerine normal kot üstüne bunu giysem, koruma korusunda problem yaşar mıyım acaba.

Bende yandan cepli pantalon ile tucano'nun diz örtüsü arasında kararsızım. Fikri, yorumu olan var mı konuda?

Arkadaşlar , lbc marka olanı kullanmaktayım , soğuğa karşı dayanımı iyi , suya hafif yağmur için yeterli , sağnakta bi miktar su alıyor , korumalar poliüretan vari bi malzeme , dizlikler idare eder lakin kalça korumaları plaka şeklinde ve çok iyi olduğunu söyleyemem , kevlar falan yok... şehir içinde kullanmaya uygun , hafif düşüşlerde kumaşı ve korumaları iş görüyor.. normal pantolon üzerine giyip çıkarmak kolay , ben 180 liraya almıştım , bu fiyata göre iyi diyebilirim..

2008 den beri her kış kullaniyorum. 7 senede sadece fermuar ariza yapti yaptirdim. Tavsiye ederim.eksi havalarda biraz usutur . Kesinlikle yagmur alır. Yagmurluksuz olmaz ama cokda pratiktir. Kaza aninda fermuar yırtılma ihtimali cook yuksek

LBC pantalonu ben de kullaniyorum 2 yildir. Asiri yagmura ve uzun suren saganaklar haricinde cok kullanisli. Ama tamamen su gecirmeyen bir alternatif bakiyorum ben de.

Bende lbc yi 2 senedir kullanirim.Su aldigi nokta pacalarin az biraz islanir oda saganak yagmurda.Zaten lbc nin su aldigi yagmurda motoru surmende sakıncalıdır butce buysa kesinlikle alinir.-5 +30 dereceler arasi kullandim

lbc ninkini bende kullanıyorum, pratiktir, ancak fermuarlara dikkat etmelisiniz, açıp kapatırken içteki pantolona sıkıştırmayın ve ve tek tarafını kullanın yani bir tarafını tamamen açın diğer yerini ayağınızı ayakkabı ile birlikte çıkaracak kadar açın.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Merhaba arkadaşlar
Kışlık Korumalı pantolon arayışında şöyle bir pantolonla karşılaştım.
Çoğunlukla işe geliş-gidişte kullanacağımdan dolayı pratik olkması dikkatimi çekti.
Ancak korumaları ve kumaşının soğuk-yağmur geçirgenliği konusunda şüphelerim var.
Kullanan arkadaşlardan yorum yapan olursa makbule geçer.
http://urun.n11.com/pantolon/yandan-fermuarli-korumali-kislik-motosiklet-pantalonu-P17129570

Bu pantolonu aldınız mı ben de işe gelip giderken 10dklik yol için alacağım kendi pantolonumun üzerine fermuarlı kullanması Kolay oluyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes LBC önermiş ama fiyatı çok şuan karşılayabilecegim şekilde değil onun yerine Bering kullanan var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar