200NS ile şase aynı zaten ebat farkı olmaz.ebatları bana çok küçük geldi. sanki 125 cc gibi. inşaallah 400 ss nin ebatlarını biraz daha büyük yaparlar.
Üstad rks titanic 150 den pulsar rs ye geçiş yapmışsın. Bende dd rks titanic 150 var. Sizdd durum nedir? Artılar eksiler, memnuniyet? Oturuş, sürüş pozisyonu, yerden yükselik, ivmelenme, maksimum hız gibi kıyaslamalarınızı yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.Arkadaşlar ön yargılarınızdan vazgeçin geçin ve bir test sürüşü yapın gidion ve sele birbirine o kadar uygun ki sürüşü çok kolaylaştırıyor ve rahatlatıyor bu arada Rus 200 hiç fotojenik değil çıplak gözle görmek lazım bide![]()
Üstad keşke test sürüşü yapabileceğim bi bayi olsa. Hatay/Antakya da satan bir bayiye girdim motosiklete dokunmakta zorlum yaşadım. Gidonun ss olmaması benim için avantajdır. Ben daha çok sport touring seviyorum.AHZ kardeşim rks ye göre ciddi farklar başlangıç olarak tork ve güç bu zaten sayısal bilgilerde açıkça görürsün diğer bir artısı rüzgarı daha az yiyosun yakıt sarfiyatı gerçekten çok tatmin edici gidon konusunda herkez ss yi bozduğunu söylüyor ama bana göre motoru çift cinsiyetli yapmış hem ss hem turing olmuş tekrar ediyorum resimlere aldanmayın test sürüşü yapın ne kadar ergonomik bir gidon olduğunu kulanınca anlicaksınız..
RKS'den sonra şehiriçi kısa mesafede motoru daha güçsüz bile bulabilirsin. Düşük devirlerde motor 125'lik motor kadar bile ivmelenmiyor. Motoru bağırtınca da çok yakıyo mecbur tın tın gidiyosun şehiriçi![]()
Ahz kesinlikle al çok güzel motor ,yakından görünce dahada beğenirsin sen bakma mengüye ona yetmiyor artık 200cc, beğenmiyorsa gitsin 600 alsın bir zahmet.![]()
0-50 hızlanması motoru ekonomik kullanacaksan vasat. Şu 100km'de 2 litre yakanlar da motoru mobilet gibi sürüyodur heralde, çünkü çok hafif gazlamalarla 3000-5000 devir arası kullanımda bile şehiriçi 100km'de 3 litre yakıyorum ben. Hem ekonomi hem de performansı bir arada verebilen bir motor değil. Ekonomi ile performans 6000 devirde keskin bir çizgi ile ayrılıyor bunda. Ya yavaş ama ekonomik ya da hızlı ama müsrif.Hadi ya. Rks nin ivmelenmesi gerçekten güzel. Eğer rks titanic 150 yi aratacaksa değiştirmeyi hiç düşünmeyeyim.