Bajaj Bajaj Pulsar RS 200 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor güzel fakat fiyat olmamış 11 verdikten sonra 7000 ve 10000km arası cbr 12000 tl ye çıkarsam bütçeyi r25 alabilirim bu kış vakti sürratleri açısın dan ve 2.eli güçlü rakipleriyle baş edemez bir hevesle alınır 8 e satılır 1.75 altı yeni başlayacak arkadaşlar sele yüksek devirirsiniz .

Fakat sıfır alamassın r25 cbr 250 onlarında fiyatlarını eleştirelim.

ER6 ve Suzuki den biraz fazla esinlenilmiş.
Özellikler listesine neden menşei belirtilmiyor ki ?

Hindistan ürünüymüş.
Tata dan kaliteli duruyor bu arada.

Ayrıca bilmeyenlere duyuralım Land rover ve Jaguar TATA tarafından satın alındı.
Hindistan kaliteyi yükseltiyor.

Japonlardan da Kawasaki'yi alırlarsa şaşırmayacağım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
fanatiklik yapmadan yorum yapmaya çalışalım eğriye eğri diyelim 2 tane pulsar aldım sattım şimdi 2015 beyaz tvs kullanıyorum satma sebebim kötülüğünden değildi ailevi sebebler pulsarın kıronik sorunları giderken stop eder düşük viteste her zaman olmuyor nadir ama can sıkıyor rtr drift leopart z180 derbi etx böyle birşeyle karşılaşmadım disk ler fıren yaptınmı gıyç gıyç ötüyo ben 9000tl olsaydı hemen almıştım sarısını ama gerçekten 11 vermek macera demek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu motoru ben alacağım eminimki beklentilerimden fazlasını verecek malzeme kalitesi gayet iyi almaya niyeti olan alsın bir daha bu fiyatlar olmaz haberiniz ola.

Zaten yaz sonu geldi girdi piyasaya hiç olmazsa bu yıl sonuna kadar 9 bin TL civarında satilsaydi bence belli bir piyasası oluşurdu. ama simdi 11 bin TL herkesin harcı değil . parası olana bile hiç tanınmayan bilinmeyen bir motora bukadar para bağlamak macera .
Ben beklerim sabırlı adamım .
Sıfırlarının fiati düşerse yada ikinci elde temiz satan olursa 7-8 bin liraya alınıp binilebilir .sarıyı gözüm tuttu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zaten yaz sonu geldi girdi piyasaya hiç olmazsa bu yıl sonuna kadar 9 bin TL civarında satilsaydi bence belli bir piyasası oluşurdu. ama simdi 11 bin TL herkesin harcı değil . parası olana bile hiç tanınmayan bilinmeyen bir motora bukadar para bağlamak macera .
Ben beklerim sabırlı adamım .
Sıfırlarının fiati düşerse yada ikinci elde temiz satan olursa 7-8 bin liraya alınıp binilebilir .sarıyı gözüm tuttu :)

Nasıl tanınmaz ns200ün rs200 hali fiyat ne çok ne az vede bu fiyatla sürmes zam gelir alacak olanlar elini sıkı tutmalı bence.Artı abs var.

TR 96 Kardeşim siz motoru almaya karar verdiyseniz mesele yok.herkesin düşüncesi farklı bu motor bence bu paraya pahalı sana ucuz geliyor hala zam geleceğini düşünüyorsan kaçırma hemen al.
Benim fikrimi soruyorsan yakında büyük bir indirim gelir gibime geliyor .
Ne zammı yapacaklar r25 in 15 bin lira olduğu piyasada bunuda 15 mi yapacaklar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
TR 96 Kardeşim siz motoru almaya karar verdiyseniz mesele yok.herkesin düşüncesi farklı bu motor bence bu paraya pahalı sana ucuz geliyor hala zam geleceğini düşünüyorsan kaçırma hemen al.
Benim fikrimi soruyorsan yakında büyük bir indirim gelir gibime geliyor .
Ne zammı yapacaklar r25 in 15 bin lira olduğu piyasada bunuda 15 mi yapacaklar.

Ben alacağım için demiyorum bunu kesinlikle yanlış anlamanı istemem ,ama zam uygulaması bütün motorlar için geçerli bende istemem elbette zam yapılmasını ama bu motorada bir gün zam gelecek, bence 200 nse yapılan indirimler şu motorda daha olmaz ns ne zaman sonra indirime uğradı, bu motor yeni çıktı piyasaya daha indirim yapmazlar.Farkındaysan duke250 r 25 ten daha pahalı naked olmasına rağmen, vede inazuma bile r25e fiyat olarak çok yakın ikiside satmıyormu satıyor bu niye satmasın.

Son düzenleme:
Pulsar RS 200 ailesi hızla büyüyor.

Aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz.

Saygılarımla...

YJVbpa.jpg

25PZdv.jpg

p92PJm.jpg

n2yrnM.jpg

Gece far aydınlatmasını gösteren kısa ve uzun far için birer fotoğraf atsanız da mercekli farları iyiymiymiş öğrensek.

Saçma bir fiyatla gelmezse abs'lisi düşünülebilir.Sonuçta pulsarın grenajlısı.
Ha bir de umarım stop etme sorununu da halletmişlerdir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Neden sadece önde abs var?

Arkadaşlar, bütçem biraz kısıtlı olduğu için ben NS modelinin ikinci elini almayı düşünmüştüm. Problemleri olan bir model mi bu yoksa??? Stop etme problemi var yazmışsınız. Gözüm korktu şimdi.

r25, cbr la kıyaslayanları görünce şaşırıyorum, siz absli ve abs'siz satılan motosikletlerin fiyat farklarına bakın bir.
grenaj + abs'yi ekleyince ns'e fiyat/performası iyi diyen aklı başında bir adamın bu fiyata gıkını cıkarmaması gerekir.
begenmeyen seceresi belli olmayan 2. el motor alır.

arkadaşlar motorlarınızadan memnunmusunuz artık tvs rtr yi satıp diğer hintliye geçme vakti geldi...

Arkadaşlar bu motorun ABS li olduğu nerden çıktı, baja nın sitesinde yazmıyor,bahsetmiyor, anlayamadım şimdi ben

Böyle bir özelliği yazmaması ilginç ama. Abs nasıl anlaşılır , yani motora bakınca anlaşılır mı

yurt dışı sitelere bakarken gidonun çok kolay kırıldığıyla ilgili haberler var. Acaba alırken gidonu değiştirtme şansımız olur mu ? yada daha alçaltma şansımız var mıdır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar