Buraya üyeliğim 4-5 yıla dayanıyor ,bu zaman zarfında çok güzel insanları tanımama vesile olan bir yer olduğu için buradan kolay kolay kopacağımı sanmıyorum ,aslında kendimi tanıdım sayenizde ,sizler beni belki çok yönlü kişiliğimle tanıdınız,siyasetten çakmam pek ama mekaniğe dair bir hayli meraklıyım,buna yetenek ve yaratıcılık ta kattığınızda ortaya bazen güzel şeyler çıkabiliyor,
bende çok güzel insanları burada tanıdım ancak halende tanımak ve yüzyüze 2 fincan kahve içmek geçekten isterdim, bir cog , mesela (saece o kaldı )

burada aktif olmayalı bayağı zaman oldu resim yüklemeyi bile unutmuşum , halbuki öyle zamanlarım olduki sabah 8 de klavye karşısına geçip akşam 6 da kalktığımı bilirim güzel günlerdi , böyle yazıyorum çünki zaman şu an eskisinden çok daha değerli oldu ,yoksa paylaşılacak o kadar çok şey biriktiki emin olun konu açmaya kalkarsam haftalar yetmeyecek , birde bir huyum var açtğım konuda kimseyi cevapsız bırakmayı sevmiyorum ,
paylaşmayı seven biri olarak yardımlaşmak ,dosluk,çevre edinmek çok güzel şeyler burada bir şeyleri paylaşırken aynı zamanda da öğreniyoruz ,ama şunu unutmayın bizi burada sadece bir şey vesile ile bulunmamızı sağlıyOr MOTOSİKLET !!!
Ve benim nazarımda buradaki hekes çok değerli türkiyenin 81 vilayetinde bir dostumuzun yada tanıdığımızın olmasının kime ne zararı dokunur ? çevre güçtür ,çevre herşeydir arkadaşlar, ben bunu yaşayarak öğrenenlerdenim
zira zaman bulup bir yoğunlaşabilirsem sadece bu 4 yıllık motosiklet net yaşantsını anlatmaya kalkarsam emin olun roman olur , ne oldu bu zaman zarfında ? neler değişti ,İRF markası nasıl oldu ,? nerelerden nereye gelindi ?
çok yol katettik hayatımz değişti, azmederek, çalışarak ,eskisinden daha çok çalşıyorum, eskisinen daha az uyuyorum,borcum eskisinden katmer katmer fazla, çok daha fazla çevrem oldu, gecemiz gündüzümüz, yastığa başımızı koyduğuuz andaki düşünceler, aşmız ekmeğimiz herşeyimiz motosiklet oldu,sizler sayesinde oldu ! çevre ile oldu, motosiklet net.sayesinde oldu , zaman ayrdığımız için oldu , zamanında pc başında harcadığımız her dakika şimdi misli misli tarafımıza dönüyor istesekte istemesekte .
ondan sonra gelde buraya kötü de , doğru kullanldığında ve paylaştığnızda buranın ne kadar büyük bir güç olduğunu birçoğunuz belki fakında değilsiniz , ama ben bunu GÖRDÜM arkadaşlar ! VE YAŞADIM....
Sosyal medya geçekten bir çok eksiyi beraberinde getirmekle birlikte doğru kulanldığında hayal bile edemeyeceiniz yerlere sizi taşıyabilir ,
ne gariptir tüm yorumları 2 günde ancak okuyabildim

metehan bana hayran

ben acayüb (eyüp ) e , bir diğeri kurubuz a güzel şeyler bunlar

aramızda hiç bir fark yok ! hepimiz insan olmaya ,insanca yaşamaya çalışyoruz ve paylaşmaya , biriiz zamanından çalıyor , birimiz gece gündüz kafa patlatıyor, diğeri harıl harıl çalşıyor ,biriside yan gelip yatıyor

işte fark varsa bu var ! emek alınteri,zihin gücü yada beden gücü , hepimizin kendine has yeteneği, düşünce tarzı ve karakteri var kimsenin kimseden üstünlüğü yok , öyle güzel şeyler gördüm ki biri elhamdülilah müslümaım derken aynı çatı altında delikalı gibi abi hırısitiyanım diyenide gördüm, mesele din, ırk meelesi değil , mesele İNSAN OLMAYA ÇALIŞMAK VE DÜRÜST OLMA MESELESİ ! VE PAYLAŞMA MESELESİ , YARDIMLAŞMA MESELESİ,
Sıradşı farklı konularla inşallah yine aranızda olacağım zaman bulduğumda inşalah ,üretemiz geeken güzel şeyler var şu an tüm dünya bizden kawasaki versys modeline rta sehpa bekliyor , saatler aleyhimize işlemekte üretim ve taarıma tam yol devam .
bu arada sevgili metehanın yazdıklarına aynen katılıyorum kendini güzel ifade etmiş, bende onun bu tarafına hastayım , kalemi sağlamdır kankamın

ama en çokta dobralğını severim

hatta öyle dobradırki size 2 beden bol gelir

benden söylemesi
çok akadaşım var şu an nicleri aklıma gelmeyen sadece bir kaçı ile yüzyüze görüşemedim , ama bu yazıyı okurlarsa kusuruma bakmasınlar hepinizi seviyorum , allah tekerinize aş değdirmesin.
İRF MOTOSİKLET AKSESUALARI SAN VE TİC .LTD.ŞTİ Den hepinize SELAMLAR.