Teşekkür ederim hocam da süre olayı pek hoş değilmiş açıkcası :farao:
Hiç sorun değil dostum. Bir ton kargo masrafı bayılıp hızlı bir şekilde de getirebilirsin. Tercih sana kalmış.
Teşekkür ederim hocam da süre olayı pek hoş değilmiş açıkcası :farao:
Alpinestars GP Pro Eldivenin TR Satış Fiyatı 850 - 1000 Lira Arası, Bu Sitede İse 40 Dolar Yani 120 Lira, Orjinal Olduğuna İnanmıyorumAma Nedense Yinede Deli Gibi Almak İstiyorum :mrgreen:
Alpinestars GP Pro Eldivenin TR Satış Fiyatı 850 - 1000 Lira Arası, Bu Sitede İse 40 Dolar Yani 120 Lira, Orjinal Olduğuna İnanmıyorumAma Nedense Yinede Deli Gibi Almak İstiyorum :mrgreen:

40 dolar olan bu replika eldiveni , ben 1.5 seneden beri yaz kış kullanıyorum . Hala sapa sağlam çok şükür .Tavsiye ederim ucuza alınabilecek en güzel deri eldiven . Dikişleri hala yerinde , koruma yerleride gayet sağlam .
link alabilir miyimm bulamadım![]()
link alabilir miyimm bulamadım![]()
:queen: :queen: Nası bulamadınız ?Konuyu açan kişi ilk linkinde paylaşmış birde eldivenin kocaman resmi var![]()
:queen: Konuyu açan arkadaşın attığı linke bakın .![]()
yahu alpinestar yazmıyor onun üstünde yazanından istiyorum :flower:
yahu alpinestar yazmıyor onun üstünde yazanından istiyorum :flower:
http://www.banggood.com/Motorcycle-Display-Digital-Gear-Indicator-p-949456.html
Tüm motosikletlere uygun vites göstergesi.
Ben kullanmadım, ancak sipariş geçeceğim. Sahibinden'de aynısını en ucuz 80tl'ye buldum.
Şu an indirimde. Aliexpress'ten daha güvenilir bir sitedir. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Aynısı Aliexpress'te;
http://www.aliexpress.com/item/Red-LED-Universal-Digital-Gear-Indicator-Motorcycle-Display-Shift-Lever-Sensor-Motor-Bike-Instruments/1976993170.html
Yorumlara bakılırsa düzgün çalışıyor.
Not: Bu arada şu anda Aliexpress'te 15$'a 3$ indirim kuponu dağıtılıyor. Onunla 12$'a gelir. Bilginiz olsun.
40 dolar olan bu replika eldiveni , ben 1.5 seneden beri yaz kış kullanıyorum . Hala sapa sağlam çok şükür .Tavsiye ederim ucuza alınabilecek en güzel deri eldiven . Dikişleri hala yerinde , koruma yerleride gayet sağlam .