bayan mont önerisi.

arkadşalar bayan için motosiklet montu almam lazım 300 tlye kada bütçe var doğru düzgün birşey bulamadım berki gözümden kaçan bilmediğim sitelerde indirim de olan montlar vardır . önerebileceğiniz bu bütçeye kadar mont arıyorum.

Super Moderator
Ne kullanıyorsunuz ? Ne zaman kullanıyorsunuz ? Ve nasıl bir şeye ihtiyacınız var ?

arkadşalar bayan için motosiklet montu almam lazım 300 tlye kada bütçe var doğru düzgün birşey bulamadım berki gözümden kaçan bilmediğim sitelerde indirim de olan montlar vardır . önerebileceğiniz bu bütçeye kadar mont arıyorum.

4 riders venom bakın vardır illaki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kadına centilmenlik yapmak uğruna arkadaş gömülür mü? Oluyor işte :) ama inadına ybr tavsiye ediyorum.

Arkadasim fiyat biraz evet dusuk ama şimdi kiş geliyor bu mevsimlerde kullancaksan ciddi korumalikli ve usutmiycek bisiler bakmalisin, zira biz bayaniz ve fikrimce erkeklere göre daha çok usuyoruz.. ole yolda ceket verende olmuyor
Iyi karat vermek lazim, hasanpasadayim gelirsen beraberde bakabiliriz bir cok magaza var burda ;))

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-ixs-bayan-4-mevsim-mont-230355663/detay/

400 e bırakırım istersen

arkadaşlar teşekkürler yorumlar için. kız arkadşaıma bakıyorum montu artçı için yukarda net belirtemedim sanırım. samsundayım burda mağazalarda bayan montu yok bir yerde var orda da 2 ürün var başka yok o yüzden mecbur internetten sipariş etmem lazım.

NİC diye bir marka var fiyat aralıgı yakın ve altında oradan bak istersen güzel bayan montları var

Ben konu acinca cok dikkat etmedim seni bayan sandim ;)) sorry sorry yardimci olayim die dusundum kiz kiza

anladım problem yok. niclerede baktım venom filanda var o fiyatlara bilemedim hangisi daha güvenilirdir fiyatlara göre bakıyorum alabildiğim en hapalısını alim daha iyidir kafasındayım ama o fiyat aralıklarında çokta farketmez mi acaba. :)

Hatun şahsiyet için aldığın monta kendininkinden biraz daha fazla bütçe ayır. Yada şöyle diyeyim kendi kullandığından kaliteli bir ürün al. Zaman sıkıntın yoksa üzerine bin50 100 daha ateşleyip yurtdışından oldukça kaliteli ürünler alabilirsin.
Kız arkadaşına kaliteli ürün al çünkü direksiyonda sen varken olası bir kaza anında alacağı ufacık yaralar bile senin içini yıllarca acıtacaktır. Dikkat et

ebaydan filan alacağım ama gümrüğe takılır diye almak istemiyorum. 90 euronun üstü sanırım gümrüğe takılıyormuş.

ebaydan filan alacağım ama gümrüğe takılır diye almak istemiyorum. 90 euronun üstü sanırım gümrüğe takılıyormuş.

Konularımı takip et yurtdışından alınan ürünlerin nasil gumruge takilmayacagini anlattim birkac defa. Oku faydalan iyi bi ürün al hanım ablamiza

büse'nin montları %50 indirimliydi, tabi beden yüzünden indirime girmiş. uygun beden ise kaçırmayın fiyat oldukça makul.

http://www.motosikletciyiz.com/index.php?do=catalog/rebateProducts

anladım problem yok. niclerede baktım venom filanda var o fiyatlara bilemedim hangisi daha güvenilirdir fiyatlara göre bakıyorum alabildiğim en hapalısını alim daha iyidir kafasındayım ama o fiyat aralıklarında çokta farketmez mi acaba. :)

merhaba,

yazlık mı kışlık mi mevsimlik mi bakıyorsunuz ?

mevsimlik tavsiye etmem, içlikleri vs çıktığında beden artçınıza bol gelebilir,böyle bir ihtimal söz konusu , bilginizde olsun.Bol bir mont korumanın aksine kaza esnasında korumalarının dönebilme ihtimali söz konusu.. Ayrıca yaz aylarında mevsimlik terletebilir.. Artçınız için rahatsız edici olur.

Benim hatuna bunu aldık.
Gayet memnun olduğunu söylüyor. Bu yaz aldık terletmedi, kış performansı da iyidir diye umuyorum.
Ayrıca bolca cebi var. Bel, sırt, omuz, dirsek korumaları mevcut. Beli ve bilekleri ayarlanabilir.
Havalanladrıma cepleri de mevcut.
Yalnız fotoğrafta sanki erkek montu gibi duruyor ama üzerine gayet güzel oturuyor, fotoğrafta göründüğü gibi değil.
Özetle fiyat performans montu arıyorsan tavsiye ederim

http://www.apachecycles.com/deri-urunler-127/bayan-deri-teks-ceket-2939/

mevsimlik yada kışlık bakıyorum daha alamadım birşey en son arkadaşın attığı mont ilgimi çekti deri yazıyor ama o fiyata ilginç. onun haricinde bütçeye uygun en iyi 4 riders. en azından ocak şubatı atlatsak çok daha iyi ekipman alacağım kendime ve kız arkadaşıma bu arada benim montum 150 tl kendi motorcumdan almıştım 2 katı bütçe ayırdım kız arkadaşıma ama inşallah şubattan sonra daha kaliteli birşeyler almayı düşünüyorum şartlar el verirse

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Benim hatuna bunu aldık.
Gayet memnun olduğunu söylüyor. Bu yaz aldık terletmedi, kış performansı da iyidir diye umuyorum.
Ayrıca bolca cebi var. Bel, sırt, omuz, dirsek korumaları mevcut. Beli ve bilekleri ayarlanabilir.
Havalanladrıma cepleri de mevcut.
Yalnız fotoğrafta sanki erkek montu gibi duruyor ama üzerine gayet güzel oturuyor, fotoğrafta göründüğü gibi değil.
Özetle fiyat performans montu arıyorsan tavsiye ederim

http://www.apachecycles.com/deri-urunler-127/bayan-deri-teks-ceket-2939/

malesef s bedeni kalmamış :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------

sanırım son karar bu olacak.

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-paris-bayan-ceketi-pmu2809

DKN

300 liraya tekstil mont alınır mağazaların sitelerinde görünür sezon sonu diye güncellenmiştir ama imkan varsa da bu konuda cömert olun. ha birde yazan arkadaşlar sürekli birbirilerinden alıntı yapıp duruyo her konu açıldığında. doğrudan konuyu kim açtıysa onu baz alarak cevap yazmalarını tavsiye ederim aksi takdirde forumun forumluk hali kalmaz. (bişey sözlük vardı adı aklıma gelmedi şimdi sürekli argo yazılar yazıyolar ona döner kısa zamanda bilginize)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar