arkadaslar boyum 1.72 sızce bu motorda baslangıc olarak zorlanırmıyım daha onceden bır motor kullanmıslıgım yok.
1,73 boy ile motor üzerine oturduğumda ayaklarım düz bir şekilde yere değmiyordu maalesef. Merak ettiğim konu düz bir şekilde ayaklarımın yere değebilmesi için sele yüksekliği bir şekilde ayarlanabilir mi?
bana sele ayarlanmıyor dediler. benim de boy 1.71 ama hiç sorun olmuyor. alıştım bir iki haftada.
Merhaba
Ben de yeni bir motor kullanıcısı olacağım. Boy 1.90 kilo 108
Pulsar 200ns almayı düşünüyordum ancak bu motoru görünce kararsız kaldım. Selesinin yüksek olduğu belirtilmiş. Benim ebatlarımda yeni başlayan biri için tavsiye edermisiniz ?
Motorumu yormam diyosun...son hız 129 gördüm-kendinle çelişiyosun....125'lik motor sonuçta daha ne görecen-canını çıkartmışsın....Motor kesinlikle cok kaliteli plastik aksami olsun motor blogu olsun lastikleri olsun selesi, gosterge paneli vs..
Baslangic ve sehir ici icin cok kullanisli.
Sehirler arasi 2 kez kullanma firsatim oldu ortalama 100-110 km hizlarda hiic yormadi ve rahat bir seyahat oldu. Yolun durumuna bagli olarak son hiz da 129 km i gordum sonra biraktim (yol duz egim sifir) belki 135 lere kadar cikabilir..
Tabi soyle birseyde var motor ciplak oldugu icin 110 dan sonra cok fazla ruzgar yiyorsunuz..
Yakit konusuna deginmiyorum bile 3400 km ort. Suan 1.6 ile 1.8 arasinda degismekte
Ama ben motoruma bakarim ve bakimlarini aksatmam her bakimda mutlaka yag filtresini degistittirim zincirini duzenli yaglarim red line a sokmam..
2-3 yil bu motor icin cok az emin olun..
Fiyati tartisilir ama bu kaliteye gore fiyati dusunmek lazim..
Bu arada benim boyum 1.87 kilom 82 motor ustunde gayet iyi duruyorum ve iki ayagimida yere hemen hemen tam basabiliyorum boy konusunda sikintin olacagini dusunmuyorum..
Motorumu yormam diyosun...son hız 129 gördüm-kendinle çelişiyosun....125'lik motor sonuçta daha ne görecen-canını çıkartmışsın....
hocam gazi hic kesmeden duz yolda encok kaci gordunuz.Motoruma bakarim bakimlarini aksatmam dikkatli kullanirim demisim. Once okudugumuzu anlayalim herzaman dedigimiz gibi ilkokul cok onemli...
Redline a sokmadan motorumun sinirini ogrenmek kotu bisey olmasa gerek. Zaten 129 u gordukten sonra biraktim cunku ruzgar fazla diye belirtmisim. Ben burda motorumdan memnuniyetimi belirtip almak isteyenlere fikir vermeye calisiyorum gordugun gibi dogru duzgun yazanda yok. Kimse yazmasin istiyorsaniz bos muhabbete devam edebilirsiniz forum sizin olsun
hocam gazi hic kesmeden duz yolda encok kaci gordunuz.