Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu an sarıoğlu tır parkında bir moteldeyim 60 tl ödedim geceyi burada geçirip bolu tünelinden geçeceğim hedefim istanbul gitmek oradan belki edirneye geçerim şu an çıktığım gezi boyunca 1700 km yol yaptım bu gün saframbolu civarında semaverde çay içmek için durduğumda motor üzerime düştü aynayı kırdım karabük bajaj srvisinde aynayı değiştim ancak samsun servisimiz gibi hüseyin usta gibisi yok
bu arada kastamonuda bajaj servisine gittim yamulan gidonumu ve arka plakayı yaptırdım kastomonu bajaj servisi suat ustayıda tuttum olurda motorunuz arızalanırsa gidebilirsiniz iyi bir usta kastamonu sanayisinde yırtılan yağmurluklarımı değiştim koçlar ticarette alt üst 25 tl yeni bir güne erken baçlicam ölmez isem size buradan yazarım bjaj ile 4000 km yapmak
bu arada kastamonuda bajaj servisine gittim yamulan gidonumu ve arka plakayı yaptırdım kastomonu bajaj servisi suat ustayıda tuttum olurda motorunuz arızalanırsa gidebilirsiniz iyi bir usta kastamonu sanayisinde yırtılan yağmurluklarımı değiştim koçlar ticarette alt üst 25 tl yeni bir güne erken baçlicam ölmez isem size buradan yazarım bjaj ile 4000 km yapmak