Herkese yine merhaba bugunde 2 motor olarak belgrata gittik malum artık okullar açılıyo ve zaman olmıcak fazla piknikçi yoktu resimleri bilgisayara atınca buraya da atarım tek sıkıntım sele sele acayip rahatsız ediyo bir daha ki yaza seleyi kesin değiştirmem lazım

ön çamurluğu kırmışsın front fender sefaköy irfan ustaya götür grenaj ustası, orjinali gibi yapar forumda konusu var.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148367-grenajlari-tamir-ettirmek-sefakoy-irfan-usta.html
adres
http://sehirharitasi.ibb.gov.tr/?lat=40.9928652075839&lon=28.7978435784952&zoom=18&angle=412
merhaba arkadaşlar msx için stand kullanan var mı aranızda?
evet motosikleti aldığım ilk gün kırıldı yaptırmak yerine farklı renk çamurluk taktırmayı düsünüyorum honda otoseverle konustum 4000 bakımına kadar parça fiyatları düser onu bekle dedi sağ sinyali de kırdığım için onuda yaptırıcam 2000 km idare eder beni ilgilendiğin için sağol müsait olunduğu bi gün msxciler olarak toplansak bulussak birde hocam sizin motorun arkasında uzatmamı var arka lastik uzun gibi geldi bana ve paylastığınız resim sitesindemi bilmiyorum ama sizin resimler benim bilgisayarda çıkmıyo göremiyorum attığınız resimleri
Tamamdır hocam teşekkürler sele işini naptınız orjinal selemi 100 km üstü gezince sele adeta taşa donusuyo alta minder falan konsa sorun olurmu uzun gezilerde yoksa en kısa zamanda maddi durumu ayarlayıp seleyimideğiştirsem
Benim motoru benden baska 3 kişi kullandı 3 ude tecrübeli kullanıcılar arka fren yok gibi bişey dedi hepsi cbr250 kullandım onun arka freni cok daha iyi .
Birde bi sorum olucak hondadan bajaj pulsar 200 ns e gecmek ne kadar dogru
Sele filesi alicam bende gorunum icin arka tarafta msx yazisida vardi
Pulsarla duke ayniymis oyle diyo herkez ktm isminden pahali heralde ama pulsar kullananlara soruyorum deli makina diyolar bakalim japondan hinte gecip uzulurmuyum diye düşünüyorum
bende inssallah kurban bayramı 9 gün olursa kırklareline gidicem 200 küsür km yol sele içini bi küçük minderle halletmeyi düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
msx ten neden pulsara geçmek istiyosun merak ettim kötülemek amacında falan değilim değiştirme nedenini merak ettim![]()
Okan uzun yol yaptıktan sonra bizimle de deneyimlerini paylaş, bende uzun yol yapmak istiyorum tabi endişelerim var. Bu arada Kırklarelili misin ? Öyleyse neresinden ?![]()
Msxten çok memnunum ilk baslarda yazlikta kullanmak icin aliyim dedim artik skldm ayni yerlerden otobana cikincada daha yeni oldugumdandir belkide sıkıntı yasiyorum arabalardan dolayi o yuzden biraz daha yuksek cc istiyorum ya bekliycem butce icin cbr250 alicam yada pulsar bakalim duruma gore almazsamda lastikleri degistiricem birazda lastiklerden dolayi tirsiyorum yorumlari okudukca
arkadaşlar çanta demiri işini halleden varmı bı ara konusu geçmişti cbr yada cbf in çanta demiri ufak bir oynamayla uyuyormuş yapan varmı