- Konu Yazar
Değerli Arkadaşlar,
18.05.2015 Tarihinde ilk defa scooter sahibi oldum,2014 Model Yamaha X max 400 aldım.
Bu motorla birlikte 4.Motorum oldu,En güçsüzü ve en rahatı
Ama x max 400 her yeri plastik olduğu için,ve benden önceki sahibi sağolsun bizim komtrol eksikliğimizden dolayı alt sakallarda ve sağ tozlukda kırıklarla teslim etti alırkende bakmadık
Sonrasında florya Mc Donalds da park ettiğim yerde araç geri gelirken motorun ön çamurluğu kırdı en nihayetinde kırık dökük bir motorumuz oldu,
Sağolsun Xmax formunda bir arkadaşımız bana Sefaköy de (İstanbul Aydın Üniversitesi olduğu tarafta)
Grenaj Tamiri ve Boya İrfan Ustayı tavsiye etti.
Ben grenajları kendisine pazartesi teslim ettim İrfan Usta bana Cuma Günü teslim edecek(yani yarın).
Kendisi işini seven bir usta ve işini çok profesyonelce yapıyor grenaj tamiri yaptıracaksınız kesinlikle tavsiye ederim,
Benim grenajların eksik ayakları ve kopuk parçaları olmasına rağmen İrfan Usta eksiksiz tamamladı.
İrfan Usta iletişim Bilgileri 0 (532) 361 87 30
İrfan Ustanın Dükkanından Görüntüler
Grenajların Önceki ve şimdiki halleri
Ön Çamurluk
Sol Alt Sakal
Sağ Alt Sakal
Sağ Tozluk
Evet resimleri gördünüz cuma günü inşallah boyanmış olarak teslim alıcam,
İrfan Ustaya emeklerinden ötürü teşekkürlerimi sunarım.
18.05.2015 Tarihinde ilk defa scooter sahibi oldum,2014 Model Yamaha X max 400 aldım.
Bu motorla birlikte 4.Motorum oldu,En güçsüzü ve en rahatı
Ama x max 400 her yeri plastik olduğu için,ve benden önceki sahibi sağolsun bizim komtrol eksikliğimizden dolayı alt sakallarda ve sağ tozlukda kırıklarla teslim etti alırkende bakmadık
Sonrasında florya Mc Donalds da park ettiğim yerde araç geri gelirken motorun ön çamurluğu kırdı en nihayetinde kırık dökük bir motorumuz oldu,
Sağolsun Xmax formunda bir arkadaşımız bana Sefaköy de (İstanbul Aydın Üniversitesi olduğu tarafta)
Grenaj Tamiri ve Boya İrfan Ustayı tavsiye etti.
Ben grenajları kendisine pazartesi teslim ettim İrfan Usta bana Cuma Günü teslim edecek(yani yarın).
Kendisi işini seven bir usta ve işini çok profesyonelce yapıyor grenaj tamiri yaptıracaksınız kesinlikle tavsiye ederim,
Benim grenajların eksik ayakları ve kopuk parçaları olmasına rağmen İrfan Usta eksiksiz tamamladı.
İrfan Usta iletişim Bilgileri 0 (532) 361 87 30
İrfan Ustanın Dükkanından Görüntüler
Grenajların Önceki ve şimdiki halleri
Ön Çamurluk
Sol Alt Sakal
Sağ Alt Sakal
Sağ Tozluk
Evet resimleri gördünüz cuma günü inşallah boyanmış olarak teslim alıcam,
İrfan Ustaya emeklerinden ötürü teşekkürlerimi sunarım.
Son düzenleme: