MT BLADE KULLANAN YARDIM PLEASE

Bu kaski almaya karar verdim parasizliktan kullanan mt modellerinden tavsiye eden varmi ona gore alicam kaza aninda kafamda parcalanmasindan korkuyorum varsa kaza yapanlardan yorum almak istiyorum herkese iyi forumlar.

varsa kazan yapanlar ne demek kardeşim allah kimseye kaza bela vermesin bunun içinde sharp testi denen bir melet var bunun sayesınde kaskın ıyı olup olmadıgını dunyanın her yerinde aynı şekilde anlayabılırsın . mt nın bı kaskını kullanıyorum sharptan 5 yıldı9z almış (örnegin sharptan 5 yıldız alanlar shoeı var fiyqat uçuk başka markalar var fiyat uçuk ama bu uygun ) sonrabenım kaskta nfc sıstemı var androıd telefona bir program yukleyıp kasktakı nfc sıstemını telefona tanımlıyorsun sonra bır mesaj yazıyorsun allah korusun kaza yaptıgında bu kaska telefonu yaklaştırıdngında oraya gırdıgın numaralara onceden yazsdıgın mesajı ve konumunu nokta atışı olarak belırttıgın numaralara gönderıyor cızılmez ve bugulkanmaz cam ıle gelıyor almak ıcın yeterlı sebeblerdı bende 260 tl verdımucuza ve sharp 5 yıldız olan bır kask aldım bugunde 260 km yol yaptım gayet memnunum :)

[url]http://i.hizliresim.com/lyPPlk.png[/url]

Bu kaski almaya karar verdim parasizliktan kullanan mt modellerinden tavsiye eden varmi ona gore alicam kaza aninda kafamda parcalanmasindan korkuyorum varsa kaza yapanlardan yorum almak istiyorum herkese iyi forumlar.

Mt revenge kullaniyorum. Cok memnunum. Sanirim bu model sharp 4* di. Revenge ise 5*. Oyle kafamda dağılır, parçalanır diyeceğin bir kask değil. Bu bütçeye alinacak en iyi kask bence.

mt revenge kullanıyorum. memnunum rüzgarlı havada biraz ses yapıyor ama iyi. güvenlik olarak bişey diyemem Allah yaşatmasın.

MT Revenge kullanıyorum ben de. Fiyat performans olarak gerçekten çok iyi. Ben tam aradığın kişiyim bu kaskla kaza yaptım ve en ufak bir hasar olmadı bende. Şuan tanıdığım tüm motor süren arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

Ben de MT Revenge kullanıyorum. Gayet memnunum. Hız olarak 100'ün üzerini göremediğim için yüksek hızlardaki performansı hakkında yorum yapamayacağım. İlk kullanımdan sonra biraz açma yapıyor. Ben s beden aldım. İlk başlarda zor takıyordum. Ama 2-3 kullanımdan sonra tam oturuyor.

Yorum yapan herkese cok tesekkür ediyorum kaza yapanlar kastettiğim konu sundan sebebli tabiki iki teker üzerinde kimsenın kaza yapması yanlısı degiliz ama sharp herseye 5 yıldız veriyo iki sonuc cıkıyo ya markalar gercekten kaliteli kask yapıp uyuguna satıyo yada sharp testinede bi şekil yaptılar 5 yıldız veriyolar. Bilgilendirdiğniz için teşekkür ederim :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

MT Revenge kullanıyorum ben de. Fiyat performans olarak gerçekten çok iyi. Ben tam aradığın kişiyim bu kaskla kaza yaptım ve en ufak bir hasar olmadı bende. Şuan tanıdığım tüm motor süren arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

Seçilmiş kişiyi buldukk:queen: geçirdiğin talihsiz olayı insallah yasamazsın bidaha yorumun için çok teşekkür ederim :king:

Blade de gunes vizorunun oldugu yer daha az puan almis. Bende dusunuyorum ama bakalim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar